Модерна блиндирана врата в бяло и кафяво

С какво се отличават блиндираните врати?

Най-важното, което трябва да направите за дома и семейството си е да се погрижите за сигурността. Започнете от подновяване на входната врата. Преди това е желателно е да имате основна представа какво се предлага на пазара, за да се убедите в качеството на блиндираните врати.

Повече

Черна врата с прозорци и цветя

Врата подходяща за къща – блиндирана или метална?

Много по-лесно можете да си изберете врата за апартамент, отколкото врата за къща, защото външните фактори – горещите или много ниски температури, както и влагата от дъжд и сняг, предполагат качества, които не всяка врата предлага. Друг важен елемент е и външният ѝ вид, който трябва да е в хармония с фасадата на къщата. Най-важните и търсени характеристики обаче остават тези, които гарантират неприкосновеност.

Повече

Червена входна врата

Блиндираната врата – най-добрият начин да подсигуриш дома си

Сигурността на дома е нещо, което не е за подценяване. Винаги ще има злонамерени хора, които ще искат да проникнат в него. Нашата задача е да ги изпреварим и да си изградим сигурна защита, като например, да сложим решетки на прозорците, да инсталираме системи за сигурност, включващи камери за видеонаблюдение, сензори за движение, алармени системи, които се свързват директно с фирма за охрана на обекти и дори да си вземем куче пазач. Всичко това, с изключение на кучето, няма да има смисъл, ако вратата ни е със слабо ниво на защита.

Повече

Сигурна Модерна Блиндирана Врата

Всеки дом се нуждае от спокойствие и сигурност

Входната врата е важна част от дизайна на жилището Ви. Тя е от първостепенно значение за оформянето на мнение у околните, както за Вас лично, така и за дома Ви. В същото време нейната функция е, преди всичко, да даде защита и да бъде сигурна преграда.

За входна врата на дома може да изберете няколко варианта, които включват дървена, метална или пък най-често срещаните блиндираните врати. Благодарение на тях, домът Ви би изглеждал едновременно защитен, красив  и топъл.

Повече

Входна врата за дома 11.2020

Кои са най-подходящите врати за вашата зодия

Везни

Везните държат да поддържат нещата стилни, успокояващи и максимално опростени. Това правило те следват, както у дома, така и в ежедневието си. Симетрията, хармонията и балансът са свързани с тази зодия и личат в избора им на входни врати. Управлявани от Венера, за тях е отредено прозвището -“иконата на стила“ или „дизайнерът на зодиака“. Обичат комбинация от модерно и класическо. Това означава, че и такъв модел врата е точно за тях. Мари Кондо е пример, който биха последвали, защото също като нея държат нещата да са организирани и точни.

Повече