Сигурна Модерна Блиндирана Врата

Всеки дом се нуждае от спокойствие и сигурност

Входната врата е важна част от дизайна на жилището Ви. Тя е от първостепенно значение за оформянето на мнение у околните, както за Вас лично, така и за дома Ви. В същото време нейната функция е, преди всичко, да даде защита и да бъде сигурна преграда.

За входна врата на дома може да изберете няколко варианта, които включват дървена, метална или пък най-често срещаните блиндираните врати. Благодарение на тях, домът Ви би изглеждал едновременно защитен, красив  и топъл.

Характеристики на блиндираните врати

Според проучвания животът на блиндираните врати, които се ползват ежедневно е 25 години. Всяка една врата разполага с метален лист разположен под МДФ панели, благодарение на което нападателите осъзнават, че рязането на един такъв лист не е лесна работа, при което следващата цел за разбиване автоматично са пантите и ключалките. Всички блиндирани врати обаче разполагат с пасивни шипове, бронирани капачки на ключалките, именно заради това проникването през на една такава добре оборудвана врата е изключително трудно.

Блиндирана врата съвпадаща с интериора

Модели хармониращи се с интериора

Сред всички входни блиндирани врати, бихте намерили своята – по Ваш вкус и цвят, в съответствие с избрания стил на декорация на апартамента или къщата. Пазара на врати вече не е никак ограничен на модели блиндирани врати, както за Вашия апартамент, така и за офиса и вилата. Предлагат се в широка цветова гама, като по този начин няма да се притеснявате, дали ще отговорят на интериора Ви.

Пример за модерно и търсено излъчване при входните врати е сивият цвят, а в днешно време сивото е новата линия, която следват клиентите в дизайна. Тези врати лесно се съчетава с интериори в подобен цвят. Такива модели са нови и създадени именно, за да задоволят желанията на всички клиенти. Леката фрезована шарка прави моделите блиндирани врати, луксозни и предпочитани.

МДФ обличането дава стилен завършек на вратата

Имайки предвид изнесеното до тук, можете да сте уверени, че сте направили правилният избор, относно сигурността и защитата на дома ви. Моделите разполага с шест пасивни шипа от към касата, плочи, които са бронирани и предотвратяват разбиване, както и патроните с бронировка, което със сигурност ще допринесе  за спокойствието в дома Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *