Сигурна Модерна Блиндирана Врата

Всеки дом се нуждае от спокойствие и сигурност

Входната врата е важна част от дизайна на нашият дом. Тя е първото нещо, на което гостите ни обръщат внимание и е задължителна за всеки дом. Без нея жилището ни ще остане незащитено.

За входна врата на дома си може да изберете няколко варианта, може да бъде дървена, метална, но най-често срещаните са блиндираните врати. Благодарение на тях, домът ви би изглеждал едновременно защитен, красив  и топъл.

Характеристики на блиндираните врати

Според проучвания експлоатационният им  живот е най-малко четвърт век. Всяка блиндирана врата разполага с метален лист разположен под МДФ панелите, благодарение на което нападателите съзнават, че рязането на един такъв лист не е лесна работа, при което следващата цел автоматично са пантите и ключалките. Всички блиндирани врати разполагат с пасивни шипове, капачки против разбиване и бронировка на патроните, именно заради това отварянето на една такава блиндирана врата е изключително трудно.

Блиндирана врата съвпадаща с интериора

Всяка врата ще пасне на интериора

Всяка входна блиндирана врата може да бъде съобразена по Ваш вкус и цвят в съответствие с избрания стил на декорация на апартамента или къщата. Пазара на врати вече предлага голямо разнообразие от модели блиндирани врати, както за Вашия апартамент, така и за офиса и вилата. Предлагат се в широка цветова гама, като по този начин няма да се притеснявате дали ще пасне на интериора Ви.

Пример за такъв тип врата, се предлагат в сив цвят, а в днешно време сивото е модерен и предпочитан цвят от клиенти. Лесно се съчетава с интериори в такъв цвят. Такива модели са нови и създадени именно, за да задоволи желанията на всички клиенти. Леката фрезована шарка прави моделите блиндирани врати луксозни и предпочитани.

Те разполага с МДФ обличане, придаващо на вратата завършен и стилен вид.

Освен всичко изброено до тук, можете да бъдете сигурни, че сте направили правилният избор относно сигурността и защитата на дома ви. Моделите разполага с шест пасивни шипа от към касата, капачки против разбиване, бронировка на патроните, което със сигурност ще допринесе  за спокойствието в дома ви.

Вашият коментар