Червена входна врата

Блиндираната врата – най-добрият начин да подсигуриш дома си

Сигурността на дома е нещо, което не е за подценяване. Винаги ще има злонамерени хора, които ще искат да проникнат в него. Нашата задача е да ги изпреварим и да си изградим сигурна защита, като например, да сложим решетки на прозорците, да инсталираме системи за сигурност, включващи камери за видеонаблюдение, сензори за движение, алармени системи, които се свързват директно с фирма за охрана на обекти и дори да си вземем куче пазач. Всичко това, с изключение на кучето, няма да има смисъл, ако вратата ни е със слабо ниво на защита.

Как да изберем правилната врата?

Черна метална врата

Първото, за което да внимаваме е да изберем такава врата, която подходящо пасва на размерите на отвора. След което да проучим добре, кои от вратите са достатъчно здрави и имат повече от една система за сигурност и по-възможност да са снабдени и с пълнеж, който да спомага за шумо и топлоизолацията. Тя спомага за по-високо ниво на комфорт за всички обитатели на жилището.

Различни характеристики и специфики

Блиндираните врати са качествени и могат да предложат две или повече заключващи системи. Характерното за тях е, че идват с допълнителни шипове, които са пасивни, по-голяма дебелина на крилото, бронировки, които са с по-трудни за разбиване патрони, а някои от по-високия клас врати притежават и вградена алармена система.

Блиндирана врата Т-905

Пример за входна врата, предлагаща отлична защита е Т-905. Тя е с дебелина от цели 9 см, а в сърцевината си има сложен метален лист с дебелина от 1.2 мм, пълнеж от минерална вата, две заключващи системи, всяка от които има и бронировка на патрона против разбиване. Снабдена е с осем на брой пасивни шипа, които влизат направо в касата и дори при срязване на пантите, вратата не може да се премести от мястото ѝ. Шпионката влиза в комплекта и не на последно място – има вградена алармена система с дистанционно управление.

В търговската мрежа могат да се открият и модели, които се отварят с пръстов бутон/отпечатък отвън и съответно такъв отвътре.

При желание от Ваша страна, наистина може да превърнете дома си във Ваша крепост! Цената на това удоволствие не е непосилна, а напротив достъпна и достижима!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *