Здрависване - символ на доверие

Предимства при покупка от специализиран магазин за врати

Когато решите, че е време за обновяване на интериорните врати в жилището, логично е да възникнат и въпроси:

  • Какви врати да избера?
  • Кога е най-подходящият момент да ги поръчам?
  • Къде биха ме консултирали най-добре?
  • Кой ще определи размера на вратите?
  • Какъв бюджет ще ми е нужен?

Повече

Двойна врата с лампи отстрани

Портални /двукрили/ вътрешни врати

​Кога се използват двукрилите интериорни врати

Една еднокрила интериорна врата няма как да отговаря на характера на всяко едно пространсто. Еднокрилите врати са перфектни за Вашия дом, офисът Ви, но примерно за големи строителни отвори в частни жилища, ресторанти, конферентни зали, ползвани за събития, не е възможно да са ползотворни. В подобни нестандартни помещения се налага да се използват двукрилите интериорни врати. Характеризират се с мащабни отвори, неслучайно те се наричат с още едно име, портални. По отношение на качествените си показатели, двукрилите врати нямат нещо, с което да се различават от еднокрилите, те се изработват от същите материали, покрития, имат естетичен стил, просто само са за големи строителни отвори.

Повече

Интериорна врата - почистване и поддържане

Поддръжка на интериорните врати

Всеобщо схващане е, а и доста вярно, че всяко нещо изисква своите грижи. Дори и Вас от малки са Ви учили да се грижите за себе си, особено с напредване на възрастта. Грижата не означава само пазене и поддръжка, а и конкретни неща, които трябва да правите за себе си. Например, когато си купувате печка. Периодично Вие трябва да се грижите за нея, като я почиствате, но също и да я пазите при самата експлоатация. Същото важи и за интериорните врати, които си купувате. За да им се радвате по-дълго време, те се нуждаят от Вашите грижи.

Повече

Вентилацонен отвор на интериорна врата

Предимства на интериорните врати с вентилационни отвори

Несъмнено при закупуването на нова интериорна врата, продавач-консултантът Ви е предлагал да си закупите комплект вентилационни отвори и монтажната фирма напълно безплатно да Ви ги монтира. Несъмнено обаче и Вие, въпреки малката сума, изписана на етикета, сте се запитвали за какво са Ви и какво ще правите с тях, ще извлечете ли някаква полза от тях. Повече