Черна врата с прозорци и цветя

Врата подходяща за къща – блиндирана или метална?

Много по-лесно можете да си изберете врата за апартамент, отколкото врата за къща, защото външните фактори – горещите или много ниски температури, както и влагата от дъжд и сняг, предполагат качества, които не всяка врата предлага. Друг важен елемент е и външният ѝ вид, който трябва да е в хармония с фасадата на къщата. Най-важните и търсени характеристики обаче остават тези, които гарантират неприкосновеност.

Ако останете с нас, ще разберете повече за конкретни модели блиндирани и метални врати. Вече информирани, ще сте по-уверени, когато преглеждате различните опции за врати на пазара. Вече няма да Ви е толкова трудно, защото ще знаете какво търсите и очаквате да има бъдещата Ви входна врата.

Блиндирани врати модели – T777 и Т712

С основание Ви представяме тези два красиви модела блиндирани врати. Те са турски, произведени изцяло от метал и боядисани прахово. Крилото им се състои от два листа от метал с дебелина 1,2 мм., като между тях има още един с дебелина 12 мм. Още, в крилото е поставено и допълнителното оребряване, както и минерална вата за пълнеж, така че ефекта на шумо и топлоизолация през студените зимни вечери бихме казали, че е очакван и покриващ изискванията. Габаритният им рамер е 900/2000 мм., а размера на отвора на чистия строителен отвор трябва да бъде 903/2030 мм. В случай, че размерите са Ви различни, могат да се изработят и поръчат индивидуални врати само за Вас. Касата им има предимство – регулира се и може да обхване зид до 50 см. Защо обаче са подходящи за поставяне навън? Отговорът е – те имат UV защитно покритие! Екстрите включени в пакета са шпионка и чукче, които се слагат по време на монтажа. Ще попитате за цветовете – за Т777 са Африка и Бял, а Т 712 Златен дъб, Бял и Африка.

Метални врати модели 539 и 516

Тези модели са изцяло от метал, но са боядисани с лак за метал имитиращ дърво. Изолацията в крилата им е от пресовани дървесни частици. За разлика от представените блиндирани врати, тези са с каса, която е фиксирана до 10 см., но това не е никакъв проблем, защото остатъка може да бъде облечен с уширители – первази и первази в избрания цвят. Габаритните размери са 90/1970 мм. или по-големият вариант от 96/2000 мм. Дръжките в комплекта са за външни условия. Крилото е с красиви фрезовки, отново прахово боядисано с така нужната UV защита.

Накрая – важно е да знаете, че входната Ви врата трябва да е устойчива на променливите настроения на времето. Не залагайте само на външната красота, а следете за скритите качества, които са огромно значение, за да имате дълги години защита на дома си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *