Правилен избор на цвят за интериорни врати

10 съвета как да направите избора на цвят за интериорните врати

„Моят дом е моята крепост”. И не само това, нашият дом е онова кътче от света, където се чувстваме, уютно, топло, щастливи. За всичко това може да допринесат много неща, но най-открояващото това са нашите интериорни врати, които стоят в центъра на вътрешния дизайн на нашия дом. Интересно, нали? Може би не сте се замисляли, но това е така, защото интериорната врата е това през което минаваме по много пъти на ден, която докосваме и дори чуваме. Цветът на вътрешната врата е отражение на нашето „аз”, чрез него изразяваме себе си, затова изборът му е важен.

Как най-лесно да изберем цвят за интериорните врати?

Интериорните врати имат много разнообразни цветове според модела, гамата и серията. Можем да бъдем стандартни, да се прикрепяме към нашия интериор или дори обратното по-раздвижено и нестандартно.

Да бъде в унисон с нашия под е чудесен завършек и създава много хармоничен вид на нашия дом, или да се придържаме към цвета на нашето обзавеждане, а защо не и да комбинираме всичко в един цвят. Може би Ви изглежда прекалено скучно? Можем да акцентираме върху определени неща от нашия вътрешен интериор. Избора можем да направим спрямо цвета на съществуващата наша дограма. Още добри варианти са да са в цвят близък на нашата входна врата, което създава допълнителен уют.

Също добър вариант за нашия уникален вид на домът ни е да се хармонират с цвета на нашите стени, или да са открояващи от тях. И още добри идеи с цвета на дамаските или щорите. А можем също да бъдем още по-оригинални и цвета да бъде съвсем независим, да подчертава индивидуалността на самата интериорна врата, която е най-важната част от нашия дом. Още един стандартен модел за избор е цвета и на вече съществуващи интериорни врати.

И не на последно място, изберете цвета в унисон с вашето „Аз”, а защо пък не и с цвета на вашия домашен любимец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *