коридор диван фототапет

Уют у дома с украински врати Sil Lux

Украинските интериорни врати Сил Лукс може да внесат така търсеният уют и топлина в жилищата. Ще Ви ги представим, посочвайки техните качества, а Вие ще прецените колко и дали са удачни за дома Ви.

Бели плътни врати Сил Лукс

Материал

Серия Сил Лукс Ви предлага изключителен набор от модели със стъкла и фрезовка, но освен това при изработката на вратите е заложено изключително много на качеството, като крилото е изработено от рамка от масив, а във вътрешността му имаме HDF. Той е най-новият и предпочитан материал за изработка на врати. Представлява ситно смлени дървени стърготини пресовани допълнително с лакове и смоли. Част от неговите качествени характеристики е, че той има издръжливост на влага, което автоматично прави и вратите изработени от него, подходящи за поставяне в мокри помещения, стига да се избягва прекия им контакт с вода.

​Покритие

За да добият вратите завършеност, крилото и касата им са покрити с винилов филм LVC. Това покритие е изключително устойчиво на наранявания и допринася за още по-добрата влагоустойчивост на вратите.

​Безфалцовото крило е удобство

Крилото на украинските врати Сил Лукс е безфалцово. Благодарение на това удобство, Вие може да установите сами, отварянето на вратата, в коя посока да се осъществява. Няма да е късно, дори да го решите в деня на монтирането. Ще имате време, ако сте от тези хора, които не са сигурни коя посока е най-удачно да изберат за отваряне.

​Вратата търпи корекции

Ако ремонтните задачи са завършени, а след взимане на размери за вратите, се окаже, че отвора Ви е нестандартен и няма как да се коригира, вратите Сил Лукс позволяват корекция на крилото в широчина и височина. Това ще Ви помогне да редуцирате допълнителните излишни средства, защото една врата по-поръчка е в пъти по-скъпа.

​Уплътнения и аксесоари

За да отделят различните стаи, вратите имат така нужните допълнителни уплътнения към касата, така когато вратата е в затворено положение, крилото прилепва плътно на касата и шумо изолира допълнително.

Вратата Ви идва в комплект с брава и дръжка, като имате добра възможност, която Ви предоставя избор на вариант за дръжка.

​Предимство на моделите със стъкла

Моделите с елементи от стъкло притежават иновация, която е от типа наречен „дребен кризет“, което седи внушаващо и доста елегантно, при нужда конструкцията на вратата позволява лесна смяна, чрез подрязване на крилото и поставяне на нов цял лист стъкло.

​Цветове

Цветове врати Сил Лукс

Серия Сил Лукс се предлага в пет цвята, които да задоволят всеки вкус. Те са с красиви и запомнящи се имена: класически Райски орех, семпъл Избелен дъб, ярък Златен кестен,чист Снежен Бор и елегантен Японски бонсай.

Серия Сил Лукс комбинира умело в моделите си, влагоустойчивост, плътност и здравина и даваща спокойствие, звукоизолация. Тези качества правят интериорните врати от серията, предпочитани и желани за повечето потребители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *