Входна врата за дома 11.2020

Кои са най-подходящите врати за вашата зодия

Везни

Везните обичат да поддържат нещата прости, стилни и успокояващи – както у дома, така и в ежедневието си. Симетрията, хармонията и балансът са свързани с тази зодия за избор на входни врати. Управляван от Венера, вие сте иконата на стила и дизайнер на зодиака. Вашият стил е комбинация от модерно и класическо и спокойно, такъв стил врата Ви трябва. Мари Кондо е вашата икона за стил, тъй като обичате да поддържате нещата организирани.

Имате нужда от допълнително вдъхновение? „Вашата страстна природа се поддава на богати, живи дизайни, които се чувстват екзотични. Освен това ви привлича готическата архитектура, така че имайте предвид това, когато проектирате входната врата на дома си “, казва Кели.

Червена входна врата 11.2020

Скорпион

Скорпионът е най-дълбокият знак на зодиака. Що се отнася до домовете им, те обожават богатите цветове (черно и наситено червено, са цветовете за вашата входна врата), плюс тамянници, свещени символи, кожа, дърво и растението за капан на Венера.

Стрелеца

Стрелеца – С характер, по-голям от живота, тези със зодия Стрелец ще имат врати със смели нюанси, живи плочки и необичайни чужди растения.

„Богатите естествени материали като кожа и дърво ще покажат любовта ви към великолепното открито. Комбинирайте ги с материали от любимите си страни, за да покажете истинския си стил за вратата“.

Козирог

Наситено тъмно, мъхово зелено и кафяво са основните цветове, които отразяват личността на Козирог и са подходящи за входна врата. Защо не помислите да дадете на входната си врата нов живот с един от тези нюанси? Като човек, който иска да направи изявление, предпочитате качеството пред количеството.

„Изберете дървета, храсти и бръшлян, вместо цветя с ярки цветове. Ако все пак искате да добавите малко цвят, разпръснатите теменужки или жасминови цветя.

Синя входна врата 11.2020

Водолей

Водолеите са любители на водата, така че естествено любимият им цвят на вратата е син. Уникални и артистични, те искат входа на дома им да се откроява.

„Обичате джаджи и без съмнение ще разполагате с високотехнологична аларма, осветление и звънец за вратата на дома ви. Абстрактното изкуство също ви привлича, заедно с отличителни, модерни произведения, които повдигат въпроси и провокират размисъл.

Риби

Романтични, състрадателни и креативни, Рибите са привлечени от морски зелени, аквамарин и лилаво. Те обичат да им се напомня за живота на плажа, така че ще включват и черупки, въже и кошници.

Що се отнася до цветята, те обичат сукуленти, водни лилии, лотосови цветя и космос.

Вашият коментар