Входна врата за дома 11.2020

Кои са най-подходящите врати за вашата зодия

Везни

Везните държат да поддържат нещата стилни, успокояващи и максимално опростени. Това правило те следват, както у дома, така и в ежедневието си. Симетрията, хармонията и балансът са свързани с тази зодия и личат в избора им на входни врати. Управлявани от Венера, за тях е отредено прозвището -“иконата на стила“ или „дизайнерът на зодиака“. Обичат комбинация от модерно и класическо. Това означава, че и такъв модел врата е точно за тях. Мари Кондо е пример, който биха последвали, защото също като нея държат нещата да са организирани и точни.

Червена входна врата 11.2020

Скорпион

Скорпионите са най-дълбоко мислещите знаци на зодиака. Говорейки за домовете им, те обожават богатите цветове – черно и наситено червено. Залагат на тези цветове и при входната си врата, плюс допълнителни орнаменти или декорации, които включват обичани от тях символи. Чрез тях ще допълнят забележителната си врата, но трябва да са внимателни с това, за да не стане излишно и натоварващо.

Стрелеца

Стрелеца има характер, по-богат от самия живот! Той предпочита смели нюанси за входната си врата. Всичко екзотично, имащо уникално излъчване е негов избор. Допълнително украсява пространството около входа на жилището си с живи растения. Не харесва монотонността нито в дизайна, нито в отношенията. За него пъстротата означава, че е жив!

Козирог

Земните цветове го привличат – от зелено и кафяво, та чак до черно. Това са основните цветове, които отразяват личността на Козирога. Те са и подходящи за входната му врата. Той е здраво стъпил на земята и не обича излишни неща, които да го разсейват, но все пак няма да е излишно да се съсредоточи върху малко цвят, постигнат с различни цветя и облагородяване на входа около жилището си.

Синя входна врата 11.2020

Водолей

Водолеите са любители на водата, така че естествено любимият им цвят на вратата е син. Уникални и артистични те искат входа на дома им да се откроява. За тези вдъхновяващи натури, високотехнологичните „джаджи“ около вратата са търсени допълнения. Говорим за автоматично осветление, аларма, или пък звънец, който се отличава от стандартния. Освен това, тяхната волна душа е привлечена от абстрактното в изкуството и модерните произведения, така че това ще прозира и в избора им на входна врата.

Риби

Романтични, състрадателни и креативни, Рибите са привлечени от морски цветове, зелени, синьо-зелено и лилаво. Те обичат всичко да им напомня за живота на плажа, така че декорацията е около входа, би била от „островен тип“ – черупки, въжета, рибки, морски звезди.

Виждате колко различни са хората, защото преди всичко са личности със собствен характер и желания, които отстояват. Входните врати отразяват всичко това. Зодиакът е добър пример, но за някои той е просто измислица, а за други начин на живот. Всеки сам решава как да гради живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *