Правилен цвят на интериорната врата

Врати с цветове, за които не сте и предполагали, че съществуват

Нюанси, които отличават интериорната врата

Всеобщо приет факт е, че интериорните врати и дограмите се произвеждат в стандартни цветове, сходни на дървесните. Такива са златен дъб, венге и тъмен орех. Тези три цвята са най-масово използваните при интериорните врати, дограмите, подовите настилки и мебелите. Всеобщо приетите цветове Ви дават сигурност, че ще напаснете цветовете и няма да имате различия.

За клиентите, които харесват различното, които харесват контраста и преливащите стилове, могат да избират още между безброй цветове, нюанси и оттенъци.

Белият цвят

Той е доста популярен, редом с венге, тъмен орех и златен дъб. Точно затова и освен стандартното бяло, на пазара съществуват многобройни нюанси и детайли, съдържащи се в цвета. Такъв цвят често срещан при интериорните врати например е: перла. Бихме го оприличили по-скоро на мръсно бяло, преливащо със сиви нюанси и оттенъци. Интересното на този цвят е, че е хамелеонест и променя цвета си спрямо подова настилка и стени около самата врата. Примерно, цвета може да ви се стори розовеещ, жълтенеещ и други. Друг бял цвят, който може да срещнете е: бреза. Той съдържа в себе си типичното бяло с черни нишки – прилича точно на бреза. Добър вариант да поставите интериорни врати с каса венге при тъмен под и бели стени. Би било страхотно Разбира се, ако контраста отговаря на предпочитанията ви.

Светъл дъб

Този цвят не е толкова разпространен при моделите интериорни врати и малко серии го предлагат. Някъде може да видите да се предлага цвят светъл дъб в типичния му вид. Той лесно се съчетава с подова настилка в светъл цвят и в кремави стени. Но възможно ли е да има светъл дъб в различни нюанси и оттенъци? Да, възможно е. На вашето внимание е цвят дъб Вераде. Този цвят много наподобява светлия дъб, но е далеч по-светъл. Съдържа в себе си дървесни нюанси и нишки, което го прави уникален и неповторим съчетан с добър дизайн на интериорната врата, и е един от най-харесваните цветове сред клиентите.

Избелен дъб. Този цвят както дъб вераде, силно наподобява светлия дъб, но е далеч по-светъл. Неговите оттенъци са по-скоро съвкупност от бяло и сиво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *