Врата в цвят Венге

Врати в цвят Венге

   Може би едно от най-важните решения при избора на интериорна врата е какъв да бъде нейният цвят. За щастие в днешно време изборът е изключително голям. Цветовата гама е многобройна и варира от най-класическите до най-екстравагантните палитри. В следващата статия ще Ви предложим един класически вариант и ще се опитаме да представим неговите предимства.

  • Интериорни врати в цвят Венге

Може би мнозина ще си кажат, че е твърде традиционно, но се замислете защо тогава е един от най-предпочитаните варианти.

   На първо място този цвят може да се съчетае почти с всичко подобно на белия. Създава усещане за уют и домашна обстановка. Голяма част от мебелите, например, също се произвеждат в този цвят. Ако ламинатът или плочките в дома Ви са в светли тонове, вратите Ви определено биха се откроявали.

Малкият недостатък тук е, че при по-тъмните тонове интериорни врати повече личат отпечатъци, например, но с едно редовно почистване едва ли ще е чак такъв проблем. Самият цвят създава усещане за висока класа, така че определено няма да сгрешите, ако заложите на него. Ще Ви даде свобода да избирате смело останалия интериор в дома си без да се налага да се съобразявате толкова.

   За входна врата също би бил удачен вариант.

Стои наистина много добре, така че не се колебайте да заложите на това предложение.

А ето и нещо интересно. Знаете ли, че Венге е дърво, което расте в африканските джунгли. Това е и името на дървесината, която се получава от това дърво. Много е ценено в мебелната индустрия, както вече споменахме.

И ако въпреки всичко все още се колебаете, то винаги можете да разнообразите дома си с някакви други детайли от интериора. Наблегнете на по-цветни подови настилки, стени или завеси, но определено изберете вратите си в този нюанс. Ние сме сигурни, че ще останете изключително доволни от крайния резултат.

Вашият коментар