Модерен дом врата

Чарът на модерния дом

Чарът на дома идва от индивидуалността и контраста. Играта на контраст и комуникация в цветовете с мебелите, подовите настилки, дограмите, стените и вратите. Всъщност чарът се състои и в това да бъдем различни и неповторими, а това сега е модерно особено когато се отнася до обзавеждане.

    Нека бъдем максимално различни и в крак с модата. За тази цел е хубаво да избегнем стандартните MDF и HDF врати. Най-новото при вратите е стъклената интериорна врата. Тези врати са подходящи, както за жилище, така и за обществени офис сгради, заведения и хотели. Този тип врата има разнообразие от видове стъкла. Когато става дума за „нашия дом„ ,ние говорим за индивидуалност. Точно тези врати позволяват индивидуални проекти спрямо Вашите желания, представи и съответно перфектен завършек на интериора в жилището. По този начин Вашият дом ще бъде изпълнен със светлина и топлина. Не незабравяме, че вратите са най-важната част от дома и те са Вашето отражение.

Стъклените врати са безопасни за разлика от HDF вратите с остъкляване. Стъклото е закалено. Създадено е по технология, която гарантира, че при счупване вратата се запазва, а самото стъкло се чупи на малки парчета, без да има остри ръбове. Така тези врати са напълно безопасни за деца и могат без проблем да се поставят и на детска стая. За тази цел има разнообразие от принтове. Съобразили сме желанията и на децата, няма нищо по-хубаво от това да зарадвате малкото си ангелче с красива принцеса или голям мощен мотор на вратата с лице към детската стая. Не се безпокойте, че и от страната на коридора също се има любим герой, напротив и това е предвидено. Принтовете могат да бъдат едностранни и двустранни. От страната на коридора може да е с друг принт и да е съобразен с интериора на коридора.

Има изобилие от стъкла с гравировка подходящи за хол или кухня. Най-различни орнаменти, които лесно да съчетаете с интериора. Така на кухнята и хола, може да принесете една свежест. Вратите също са подходящи и за мокри помещения, ако се спрете на матирано стъкло, то гледайте мата да е от страната на коридора, защото при намокряне той става прозрачен.

   Дори и след освежителен ремонт и само подмените старите врати със стъклени, то жилището ще изглежда невероятно, все едно е правен основен ремонт. Стъклената врата преобразява дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *