Дървена входна врата

Три грешки, които допускаме, когато купуваме входна врата

Грешка 1

Първото, което се получава при избор на входна врата, че се избира според външния ѝ вид.

Това е доста често срещана грешка, няма значение дали е интериорна или входна врата. Трябва първо да бъдете наясно относно вратите. Да, всеки иска вратата му да бъде най-красивата, за да се допълва към интериора в дома му. Желателно е първо да се консултирате с търговеца, защото той е запознат и наясно към кое точно да Ви насочи. Входната врата трябва да бъде с добри технически характеристики и разбира се, красива, за да допълни интериора в дома Ви.

Грешка 2

Не е най-добрият вариант да се спрете на евтини врати, не се отнася само за вратите, а за всичко. В повечето случаи евтиното излиза много по-скъпо. Трябва да знаете, че входната врата не се закупува всеки ден, а в дългосрочен период и ако направите грешка за по-евтина, постоянно ще съжалявате и като я погледате ще се ядосвате доста. Най-важно е здравината на една входна врата и нейното покритието. Ако в кратък период се наложи смяна, това означава напразно хвърлени пари и загуба на време и нерви.

Грешка 3

При поръчка на входната или интериорните врати, задължително преди това трябва да бъдат взети размери от професионалисти. Въпреки, че почти всяка фирма предлага тази услуга /вземане на размери/ има клиенти, които желаят те да си вземат сами размерите.

Това е най-допусканата грешка, която се прави – сами да си вземем размерите и оттам се започва с най-големите проблеми. Когато вече е пусната поръчката и са дадени грешни размери, разбира се, пристигат несъвместими врати.

Бихме препоръчали на клиентите, когато не са сигурни, да се свържат със специалисти, които се занимават с тази сфера, за да се сведат грешките до минимум. Има клиенти, които желаят сами да си извършат монтажа. Една врата, дали входна или интериорни врати, за да бъде използвана в дългосрочен период и да няма рискове от повреди, трябва да се монтира от професионалисти, които се занимават с поставяне на врати, защото те знаят как и какво трябва да се извърши по време на монтажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *