zlaten-dyb

Tоп 9 на цветовете при интериорните врати за 2019

Всеки дом е различен и начинът, по който изберете да подредите жизненото си пространство – от цветовете, които използвате, до мебелите – всичко отразява личността ви. Ето защо изборът на подходящите врати за вашия дом е толкова важен.

Понякога е полезно да знаете кои врати са популярни, така че ето нашите прогнози:

1.Златен дъб – модерна класика

Външният вид на дъба придава на всяка стая прекрасно естествено усещане и не е изненада, че това е една от най-продаваните вътрешни врати. Допълвайки модерното обзавеждане и подови настилки до съвършенство, златния дъб наистина е основен елемент за модерния дом.

2. Ясен Вералинга – перфектното съчетание на традиционно и съвременно.

Ретро интериорния дизайн съчетан с ефект на сиво дърво при интериорните врати се оказва един от топ трендовете.

3. Шведски дъб – модерен лукс

Врата с цвят шведски дъб придава страхотен съвременен вид на дома, допълвайки идеално неутралните цветови тонове. Тенденция при интериорните врати, която тенденция на вратата, която ще даде на вашето жилищно пространство обновяване на стила и нотка на лукс.

4. Сив кестен

Страхотният съвременен цвят е идеален за пазара на интериори, вдъхновени от сиво. Ламинираното покритие гарантира постоянен външен вид, така че всяка врата изглежда точно еднаква.

5. Светъл дъб

Светлият дъб не показва признаци на излизане от мода.

6. Череша Сан Диего – опушено сиво съвършенство

Подозираме, че този вид врати „ще излетят от рафтовете” благодарение на опушеното си сиво покритие. Сивото продължава да е гореща тенденция в интериора, като много хора предпочитат прохладната, релаксираща вибрация, която дава на един дом и тези  врати ще си паснат перфектно с широка гама от мебели и цветове за боядисване.

7. Сибирска лиственица

Много хора избират тази интериорни врати с красивия си бял предварителен завършек, когато се изисква лек и освежаващ вид.

8. Орех

9. Орех Рибейра

Интериорна врата Стандарт в цвят Орех

Този цвят е идеален за просторен, светъл модерен интериор.

Но независимо дали ще отидете за една от нашите предложения за най-продавани врати или не, със сигурност ще намерите ненадминато разнообразие и качествена изработка каквото и да изберете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *