Поръчка на интериорни врати при ремонт

Кога да поръчаме интериорни врати по време на ремонт?

Кога да поръчаме интериорни врати по време на ремонт?

На повечето от нас поне веднъж им се е налагало да правят основен ремонт на жилището и е стигал до момента, в който се чуди кое след кое следва и откъде да започне. В този момент започва лутане между различните магазини за различните изделия необходими за ремонта. За да избегнете загубата на време е добре да сте информирани в последователността, която трябва да спазвате.

Набележете какво точно ще Ви трябва, насочете се към модели, цветове, които ще комбинирате в интериора, сравнете цени, поинтересувайте се за срокове на изпълнение и се насочете към тези места, които отговарят на тези изисквания. Именно на този етап трябва да се ориентирате и на фирмата, към която ще се насочите за покупката на Вашите интериорни врати, заявете час за оглед с техническо лице, което ще посети жилището, ще огледа стриктно всичко по отворите и ще даде препоръки, ако са необходими.

След посещението ще знаете какво и в какви размери да коригирате, ще имате изписани точни размери за крилата на вратите, за касите и оттам в шоурума ще може да бъдете насочени към подходящи модели. Тук идва и моментът за оформяне на поръчката за интериорните Ви или входна врата. Попитайте за срока на монтаж, тъй като при всяка фирма е различно и се уточнете предварително след колко време горе-долу Вие ще имате готовност за монтиране, при всяко положение е по-добре те да изчакат Вас, а не Вие тях. Освен това, някои фирми разполагат с наличности на склад, други не и е възможно да има технологично време за доставка, така те също ще имат време за реакция към Вашата поръчка.

Именно поради тези причини, бихме Ви препоръчали да се организирате предварително и да подредите Вие времево ремонта си, за да избегнете неприятни ситуации, които биха Ви забавили. След като сте спазили този ред и сте направили поръчката на вратите следва да достигнете до финалните етапи на ремонта, когато сте завършили подовете и стените, и помещенията са готови за монтаж. Хубаво е да се поинтересувате как да завършите пода под вратите, тъй като при различните серии изискването е различно.

Изберете внимателно вратите си, защото те ще са финалният красив щрих на дома Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *