Портална двукрила врата

Портални (двукрили) врати

Класическите врати не са подходящ избор за всяко помещение. Практичен избор са за дома, за офиса, но за големите помещения, които представляват ресторантите, ателиетата, заседателните зали, не са особено удобни. Избират се за големи пространства двукрилите врати, които ги наричат и по друг начин – портални. Те нямат разлика от стандартните врати в сравнение с материалите, които са използвани за изработката, използваната технология и прецизния им вид. Има също толкова разнообразие колкото и при стандартните. Вариантите за цветове, елементи, форми на стъклото са безброй. Посоката им на отваряне, може да е зависимост от вашите желания – навътре и навън.

Има и врати, при които има шанс за движение на 180 градуса, причината поради която е възможно е пантите. Посоката на отваряне, се определя от вас. Вратите от този размер се нуждаят от по-голям зидарски отвор, затова рядко се използват в къщи и апартаменти, които трудно биха достигнали този габаритен размер. Те могат, да дадат пространството, което е необходимо за тяхното приложение.Позволяват безпроблемно местенето и изнасянето на различни големи предмети, влизането и излизането на голям поток от хора, а когато не се налага да има толкова голям отвор, може да използвате, само едното крило.

От изброените досега причини следва, че правилният избор за тези врати е в помещения, които изискват пространство и текучество на повече хора. Красотата на тези врати е великолепна, заради големите им размери. Те са практични и стилни. Променят уюта на цялото помещение, в което са поставени. Няма как да не отидете на официално събитие или сватба и да не забележите, поне едно такова бижу, през което сте минали.

Предвещават за нещо голямо и луксозно. Когато минавате през голяма двукрила врата, имате усещането, че нещо мащабно ви очаква след нея. Ако сте си избрали модел със стъкло големият им размер, ще ви възхити още повече, светлината която ще влиза в помещението, ще го прави още по-красиво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *