Интериорни врати с огледало

Интериорни врати с огледало

Най-добрият вариант за трансформиране на дизайна на стаята и създаване на акцент върху стилен, оригинален интериор е евтина интериорна врата със стъкло. Всеки интериор е уникален. Дизайнът и стилът на стаята трябва хармонично да съответстват на всички елементи на декора. Изборът на врата е един от най-отнемащите време процеси. Търсенето на идеалния дизайн за купувача е придружено от подбора на платното, което отговаря на следните характеристики:

  • естетика и презентабелен външен вид;
  • здравина, издръжливост на конструкцията;
  • висококачествени суровини и екологичност на продукта;
  • устойчивост на механични повреди, влага и други дразнители.

Тези модели иновативни интериорни врати са изработени от най-добрите екземпляри от първокласни суровини: масив от бук, бор, дъб, фурнир или еко фурнир, дизайн, който ще се впише лесно във интериора на помещението.

Характеристики и предимства

Основният акцент на картините са вложките от закалено, трайно стъкло. Този елемент има вариант да е прозрачен, матов, затъмнен, украсен с модел или картина. Всички опции са в перфектна хармония с платна от всякакъв нюанс, за да се съчетае с различните цветове и дизайн, да създавате нови, атрактивни и уникални модели за нашите клиенти. Специалното закаляване на стъклото елиминира разделянето на материала на остри елементи и вероятността от нараняване. Интериорна врата със стъклена вложка се използва за помещения с всякаква цел. Такова платно ще се превърне в уникална декорация за трапезарията, хола, спалнята или дори офиса. Прозрачното стъкло създава допълнително осветление в стаята. Опциите за матово и графитно остъкляване няма да позволят на „любопитни очи“ да виждат какво се случва. Изисканият дизайн подчертава деликатния ви вкус и ще бъде отличен избор за стаята.

Плъзгаща интериорна врата със стъкло

Най-доброто за клиентите

Пазара сега изобилства от такива модели стъклени интериорни врати. Разгледайте внимателно и вземете това важно решение, да обновите своя интериор на дома. Има голямо разнообразие от цветове, шарки и принтове върху стъклото. Опредлено е модерен и иновативен начин да промените дизайна у дома или в офиса. Цената на интериорната врата със стъкло зависи от вида на използвания материал, параметрите и дизайна на продукта. За всеки продукт се предоставя гаранция за качество. Първокласни суровини и перфектно изпълнение на продукти – без съмнение!

Вашият коментар