Интериорни врати с огледало

Интериорни врати с огледало

Най-добрият вариант за трансформиране на дизайна на стаята и създаване на акцент върху стилен, оригинален интериор, е интериорна врата с вложено в нея стъкло. Всеки интериор е уникален! Дизайнът и стилът на стаята трябва хармонично да съответстват на всички елементи на декора. Изборът на врата е един от най-отнемащите време процеси.

Основни характеристики

Търсенето на идеалния дизайн за купувача е придружено от подбора на крилото, което е нужно да отговаря на следните характеристики:

    • естетика и представителен външен вид;
    • здравина, издръжливост на конструкцията;
    • висококачествени суровини и екологичност на продукта;
    • устойчивост на механични повреди, влага и други въздействия;

Интериорните врати днес, предлагат качествена изработка от най-добрите дървесни видове масив – бук, бор, дъб. Можете да заложите и на фурнир или еко фурнир. Това са крила, в които има заложен дървен материал, който се различава по своята плътност. Вариантите да отговорите подобаващо на дизайна, който следвате в жилището си, са много различни.

Основни предимства

Основният акцент са изображенията на вратите. Материалът върху, който са нанесени е закалено, трайно стъкло. Този елемент има вариант да е прозрачен, матов, затъмнен, украсен с модел или картина. Всички опции са в перфектна хармония с платна от всякакъв нюанс, за да се съчетаят с различните цветове и дизайн. Създават се нови, атрактивни и уникални модели, които допадат на най-претенциозните клиенти. Специалното закаляване на стъклото елиминира разделянето на материала на остри елементи и вероятността от нараняване.

 Интериорна врата със стъклен елемент се използва за помещения с всякаква цел. Такова платно ще се превърне в уникална декорация за трапезарията, хола, спалнята или дори офиса. Прозрачното стъкло създава допълнително осветление в стаята. Опциите за матово и графитно остъкляване няма да позволят на „любопитните очи“ да поглеждат към личното Ви пространство. Изисканият дизайн, би подчертал деликатното Ви виждане за красотата в помещенията.

​Най-доброто за клиентите

Пазара сега изобилства от видове  стъклени вътрешни врати. Разгледайте внимателно и вземете това важно решение, да обновите своя интериор на дома. Има голямо разнообразие от цветове, шарки и принтове върху стъклото. Определено е модерен и иновативен начин да промените дизайна у дома или в офиса. Цената на интериорната врата, включваща стъкло, зависи от вида на използвания материал, параметрите и дизайна на продукта. За всяка врата се предоставя гаранция за качество. Без съмнение, използването на първокласни материали, води до перфектно изпълнение на крайния резултат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *