zlaten-dyb

Най-добрият избор за интериорни врати!

Жилището Ви се нуждае от освежаване и реставриране? Писнало Ви е да гледате стария си интериор, скучните мебели, амортизираните врати и подтискащата обстановка. Всичко Ви изглежда мрачно и студено! Сивотата на ежедневието Ви е погълнала и прибирайки се в къщи, за жалост не намирате удоволствие, нито спокойна и приятната атмосфера. По всичко личи, че е дошло време за промяна! Започнете с интериорните врати. Колкото и да не Ви се струва логично, те променят цялостно визията и придават на жилището завършен и съвършен вид.

Ето няколко крачки и съвети, от които трябва да започнете, за да завършите цикъла успешно. Много е важно да изберете интериорните врати от подходящо място, което предлага видове разнообразни модели, с качествени и добри материали. Персоналът трябва да е освен вежлив и любезен, на първо място да е компетентен, за да може заедно с негова помощ да намерите най-качествените интериорни врати за Вас.

интериорна бяла врата

Материал на изработка

Популярните материали сред вътрешните врати са MDF, HDF и естествено дърво. Съобразно бюджета е добре да си направите равносметка кое ще е най-доброто точно за Вас. Доказаните естествените материали винаги са били по-скъпи и предпочитани, но тук ще наблегнем на материала HDF. Oсвен със своите ситни дървесни частици, предварително подложени на сухо и горещо пресоване при висока температура, там се използват също и повече смоли и лепила. Те правят материала още по-здрав и качествен, докосвайки се почти до естественото дърво, а спрямо цената ще останете приятно очаровани, защото е достъпна за всеки джоб.

Видове покрития

Покритията, също като материалите са няколко вида. PVC фолио, покритие по иновативната технология Hartfein, което представлява многопластово нанасяне на разположени вертикално слоеве частици от дърво, импрегнирани с предпазващ лак, синтетични и меламинови смоли, 3D полипропиленов ламинат и други. Това са най-предлаганите в момента покрития, чието качество е доказано, степента на износоустойчивост е във висок процент, а цената съобразена и допустима.

Изброихме най-важните стъпки, които да предприемете първо при избора на врати. Остава накрая да подберете вече правилно и външния облик на вратата, като цвят, модел, съобразно интериора, с който желаете да подобрите Вашето жилище. Има всякакви решения, както за екстравагантния стил, така и за класическия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *