zlaten-dyb

Най-добрият избор за интериорни врати!

Жилището Ви се нуждае от освежаване и реставриране? Писнало Ви е да гледате старият си интериор, скучните мебели, амортизираните врати, непроникваща светлина през тях. Всичко Ви се струва мрачно и „студено”! Sивотата на ежедневието Ви е погълнала и прибирайки се в къщи, там радостта и удоволствието от спокойната и приятната атмосфера липсва?! По всичко личи, че е дошло време за промяна. Започнете с интериорните врати. Колкото и да не Ви се струва логично, те променят цялостно визията и придават на жилището завършения съвършен вид.

Ето няколко крачки и съвети, от които трябва да започнете, за да завършите цикъла успешно. Много е важно да изберем интериорните врати на подходящо място, предлагайки видове разнообразни модели, с качествени и добри материали. Персоналъта трябва да е освен вежлив и любезен, на 1-во място да е компетентен, за да може заедно с негова помощ да изберете качествени интериорни врати за Вас.

интериорна бяла врата

Материал на изработка

На пазара се предлагат материали, като МДФ, ХДФ, естествено дърво. Съобразно бюджета е добре да си направите равносметка кое ще е най-доброто. Доказаните естествените материали винаги са били по-скъпи и предпочитани, но тук ще наблегнем на материала ХДФ, който освен със своите ситно пресовани дървесни частици, подложени на сухо и горещо пресоване, под по-висока температура, там се използва също и повече смоли и лепила, което го прави здрав и качествен, докосвайки се почти до естествения материал, а спрямо цената ще останете приятно очаровани, защото е достъпна според всеки джоб.

Видове покрития

Покритията, също като материалите са няколко вида. ПВЦ фолио, покритие по иновативната технология Hartfein, което представлява многопластово покритие от вертикално разположени слоеве дървесни частици, импрегнирани със защитен лак, меламинови и синтетични смоли, 3Д полипропиленов ламинат и други. Това са най-предлаганите в момента покрития, което качество е доказано, степента на износоустойчивост е във висок процент, а цената съобразена и допустима.

Изброихме най-важните стъпки, с които трябва да се съобразите първо при избора на врати. Остава за накрая да подберете вече правилно и външния облик на вратата, като цвят, модел, съобразно интериора, с който желаете да подобрите вашето жилище. Има всякакво решение както за екстравагантния стил, така и за класическия.

Вашият коментар