Вътрешна врата в бял цвят

Интериорните врати “Gradde”

Ако погледнем към историята имаме възможност да проследим развитието на света. Постоянният стремеж на хората към усъвършенстване, разбира се, е най-голямото преимущество, с което разполагаме. Резултатите сами говорят за грешките и успехите на нашите предци и са ценна поука за поколенията.

Историята е вдъхновение

Пряк пример за това са Първата и Втората Световни войни. След тях започва изграждането на много организации, които имат за цел да осигурят мира и да не се стига до войни за в бъдеше. Германия е една от страните, която е основен участник и в двете събития. Но като такъв тя е била изключително добре подготвена от гледна точка на развитието си технологично. Въпреки неблагоприятните последствия за всички страни от конфликтите, всички усилия и инвестиции направени за спечелването на войните, довели до откритието на много иновации и развили не само оръжията, но и науката и дори медицината.

Кухня с печка, хладилник,кафеви шкафове и бяла врата

Откъде идват имената на моделите от серията “Gradde”?

Германия не е изградила името си само благодарение на последните войни, в които участва – устойчивостта и качеството на немското производство е доказано. Някои от най-известните и качествени немски продукти носят наименования на крепости и ключови места за Германия.

Ето, защо интериорните врати от серията „Gradde” с техните имена говорят сами за себе си и своето качество. Самото им покритие е многопластово. То е направено от слоеве дървени частици, разположени вертикално и допълнително покрити с лак за защита, а и със специални смоли – меламинови и синтетични, благодарение на иновативната технология Хартфайн.

Един от моделите „Цвингер” е получил името си от музей разположен в град Дрезден, който е известен със своя бароков архитектурен и художествен стил. Друг много интересен пример е моделът „Райхсбург”, който е получил името си от замъка Райхсбург. Замъкът Райхсбург е в неоготически стил и е разположен в Рейнланд-Пфалц, съществуването му датира от II век. През 1688 г. той бива опожарен почти до основи, но по-късно през 1868г. имотът е реставриран. Тези малки примери само могат да покажат, че силата на този народ се запазва през вековете. Неговите постижения не могат да бъдат определени по никакъв друг начин, освен мащабни и значителни за целия свят.

Интериорни врати “Gradde” – сигурност и стилен дизайн

Наименованието дадено от производителите на интериорните врати “Gradde” има за цел да покаже, че самите врати са символи на безкомпромисно качество и здравина. Биват избирани не само за домове, но и за бизнес офиси и учреждения. Дизайнът им е неподправен с много възможности за всякакви интериорни решения. Интериорните врати „Gradde” са способни да запазят красотата и уюта в домовете за дълго време, стига грижите за тях да са подобаващи. Изборът им говори за изтънчен вкус и стремеж на потребителите да притежават продукти, които дългосрочно да им служат, независимо от малко по-високата цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *