Интериорните врати “Gradde”

Когато се обърнем назад във времето имаме възможност да проследим развитието на света. Еволюирането на хората и, разбира се, най-голямото преимущество, с което разполагаме, е един много важен урок, който нашите предци са ни дали чрез техните грешки.

Пряк пример са Първата и Втората Световни войни. След тях започва изграждането на много организации, които имат за цел да осигурят мира и да не се стига до войни за в бъдеше. Германия е една от страните, която е основен участник и двете събития. Но като такъв тя е била изключително добре подготвена от гледна точка на развитието на технологии и оръжия. Въпреки неблагоприятните последствия за всички страни от конфликта, всички усилия и инвестиции направени за спечелването на войната довели до откритието на много иновации и развили не само оръжията, но и науката и дори медицината.

Откъде идват имената на моделите от серията “Gradde”?

Германия не е изградила името си само благодарение на последните войни, в които участва – устойчивостта и качеството на немското производство е изградено през Древността. Някои от най-известните и качествени немски интериорни врати носят наименования на крепости и ключови места за Германия.

Предвид това, че немците са изключителни националисти и могат много добре да дадат оценка на труда си – самите имена на интериорните врати от серията “Gradde” говорят сами за себе си и своето качество. Самото им покритие е многопластово. То се състои от вертикално разположени слоеве дървесни частици, импрегнирани със защитен лак, меламинови и синтетични смоли по иновативната технология Хартфайн. Един от моделите „Цвингер” е получил името си от архитектурен бароков комплекс и художествен музей, намиращ се в град Дрезден. Друг много интересен пример е моделът „Райхсбург” – който е получил името си от замъка Райхсбург. Замъкът Райхсбург е в неоготически стил, който е разположен в Рейнланд-Пфалц и датира от втори век. През 1688г. замъкът бива опожарен почти до основи, но по-късно през 1868г. имотът е реставриран. Тези малки примери само могат да покажат, че силата на този на този народ се запазва през вековете. Неговите постижения не могат да бъдат определени по никакъв друг начин освен мащабни и значителни за целия свят.

Интериорни врати “Gradde” – сигурност и стилен дизайн

Наименованието дадено от производителите на интериорните врати “Gradde” има за цел да покаже, че самите врати са като пазители. Не само на дома Ви и на Вашата история, но и на Световното културно наследство. Ако те не могат да запазят красотата и уюта на Вашия дом, то тогава надали ще се намери по-добър пазител на семейните Ви ценности. Интериорни врати „Gradde” – символ не само на високо качество, но и на невероятно изтънчен вкус.

Вашият коментар