Сграда с боядисана фасада в няколко цвята и врата

Боядисани врати

Вратата е нещо необходимо за всяко едно жилище, освен това е и много изразителна мебел. Вратите може да бъдат от дървен материал, алуминиев материал или такъв, който е подходящ и да се боядисва. Сега ще погледнем малко особености за боядисаните врати.

Плюсове

Цените не са високи понеже има и такива изработени не само от дървесни продукти.

Срокът им на експлоатация е по-дълъг и тук вече говорим, че материалът за изработка не е лош като качество,  само защото не е от дървесина.

Структурата им е проста и те много лесно се вписват в останалата част от дизайна на жилището.

Може би ще си кажете, че такива врати не са стилни заради материала на изработка и не са достатъчно интересни. За други пък точно този тип врати дава свободата на избора как да направят дизайна на интериорната си врата у дома. Вкусове много.

При избора на цвят на вратите в нашето жилище до една степен сме ограничени в избора си, понеже цветовата гама е по-скоро в стандартните цветове за мебелите предлагани на пазара, но пък с врата, която може да се боядисва можем да развихрим фантазията си и да се получи една много добра наша дизайнерска колекция.

От какво са направени тези врати?

Най-често материалът за изработка е от МДФ, като също така доста често се използват и плоскости от ПДЧ, шперплат или дори чисто дърво.

Важно

Когато се купува боя за боядисване на врати трябва да се прецени и дали е подходяща за даденото покритие, ако е предназначена за други плоскости от това, което имате, ефектът няма да е дълготраен и със сигурност няма Ви удовлетвори напълно крайният резултат.

Врата

Ако се избере идеалната боя за вашата врата, то ще даде по-дълъг живот на повърхността и съответно няма да имате нужда да сменяте вратите си често.

Боядисани врати

В момента изборът на бои е неограничен, ако искате да направите жилището си по-цветно, по-различно или да вкарате елементи на самото крило като допълнителни рисунки – то сега всичко това е възможно. Сега, в последно време, като писък на модата са вратите и стените да са в един и същи цвят.

Вратите могат да бъдат в искрящи цветове, картинки и дори малки предмети залепени по повърхността на вратата

Вкусове и желания много – избор неограничен !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *