бяла врата

Какъв да бъде интериора на дома ни, спрямо блиндираната ни врата

Доста хора смятат, че е необходимо първо да направят цялостен ремонт на жилището си и чак накрая да изберат каква блиндирана врата да сложат. Това обаче не е така! Първото нещо, след грубия строеж, трябва да бъде поставянето на блиндираната врата, тъй като тя е първото, което привлича или отблъсква посетителите на дома Ви. Какъв обаче да бъде интериора Ви след поставянето на блиндираната врата? Ще Ви предоставим информация за няколко модела външни врати и ще Ви покажем кой интериор, най-много, би подхождал на съответната врата.

Модерен интериор

Ако изборът Ви е тази врата:

интериорна врата

Подходящ интериор би бил подобен на снимката по-долу. Тъй като тази входна врата е нов, модерен модел, то няма как интериора Ви да е от миналия век. Със сигурност модела на тази врата е в крак с най-новото на пазара, така че трябва да се постараете обзавеждането Ви също да бъде такова.

интериорна стая

Луксозно обзавеждане

Ако сте спрели на модел номер две:

врата

Тогава интериорът Ви не трябва да бъде много претенциозен и луксозен. По-скоро трябва да обзаведете с нещо по-скромно и изчистено. Можете да заложите на неутрални цветове за стените и ламината, за да може да се спрете на изчистена визия за мебелите, която да бъде подходяща на блиндираната врата.

интериор

Бароков стил

Ако изборът Ви е врата номер три, то със сигурност и интериора на жилището Ви трябва да бъде в същия бароков стил.

врата бароков стил

Няма как да имате подобна входна врата, а обзавеждането Ви да бъде изчистено и скучно. Тази врата придава усещане на заможност у собствениците ѝ. Така че със сигурност интериора Ви трябва да бъде съобразен с това.

бароков интериор на дом

Домашен уют

Ако се спрете на последния модел врата, то трябва изберете интериор, който задължително трябва да има включен в себе си дървесен декор, уют и топлина.

уютна врата

Може да заложите на голяма библиотека с книги, която би паснала отлично на цялата тази идилия. Ето и един примерен такъв интериор:

стая с дървесен декор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *