бяла врата

Какъв да бъде интериора на дома ни, спрямо блиндираната ни врата

Доста хора смятат, че е необходимо първо да направят цялостен ремонт на жилището си и чак накрая да изберат каква блиндирана врата да сложат. Това обаче не е така! Първото нещо, след грубия строеж, трябва да бъде поставянето на блиндираната врата, тъй като тя е първото впечатление, което оставяме у посетителите на дома ни. Какъв обаче да бъде интериора ви след поставянето на блиндираната врата? Ще ви представим няколко модела входна врата и ще ви покажем кой интериор най-много би подхождал на съответната врата. Модерен интериор

Ако изборът ви е тази врата.

интериорна врата

Подходящ интериор би бил подобен на снимката по-долу. Тъй като тази входна врата е нов, модерен модел, то няма как интериора ви да е от миналия век. Със сигурност модела на тази врата е в крак с най-новото на пазара, така че трябва да се постараете обзавеждането ви също да бъде такова.

интериорна стая

Луксозно обзавеждане

Ако сте спрели на модел номер две.

врата

Тогава интериорът Ви не трябва да бъде много претенциозен и луксозен. По-скоро трябва да обзаведете с нещо по-скромно и изчистено. Можете да заложите на неутрални цветове за стените и ламината, за да може да се спрете на изчистена визия за мебелите, която да бъде подходяща на блиндираната врата.

интериор

Бароков стил

Ако изборът ви е врата номер три, то със сигурност и интериора на жилището ви трябва да бъде в същия бароков стил.

врата бароков стил

Няма как да имате подобна входна врата, а обзавеждането ви да бъде изчистено и скучно. Тази врата създава впечатление на заможност у собствениците й. Така че със сигурност интериора Ви трябва да бъде съобразен с това.

бароков интериор на дом

Домашен уют

Ако се спрете на последния модел врата, то трябва изберете интериор, който задължително трябва да има включен в себе си дървесен декор, уют и топлина.

уютна врата

Може да заложите на голяма библиотека с книги, които биха паснали отлично на цялата тази картинка. Ето и един примерен такъв интериор:

стая с дървесен декор

Вашият коментар