Входна врата в свят червен

Защо може би е време за смяна на входната ви врата?

Входната ви врата служи за най-различни цели, но понякога остава на заден план. Вашата входна врата е първото нещо, което гости или съседи виждат, докато минават покрай домът ви. Затова разгледайте много добре входната си врата и се запитайте няколко важни въпроса. От към здравина, би ли издържала на вятър, горещо слънце и потенциални крадци? Харесва ли ви от естетическа гледна точка?

Входната врата вдига стандарта на жилището Ви

Когато дойде време да се продава къщата (или апартамента) ви, смяната на входната врата става неизбежна. Ако искате успешна сделка, помислете какво излъчване искате вратата ви да има. Известни търговци казват, че голям обем от обажданията, които получават, са от купувачи, които са харесали къща, която са видели, докато са се движили по улицата. А точно домовете с уютно излъчване получават най-много внимание.

Представете си как купувача паркира колата си пред входната ви врата и изчаква агентът за недвижими имоти. В този момент, още преди да е влязъл, той вече си е формирал добро или лошо впечатление само от излъчването на входната врата!

Входната врата като инвестиция в бъдещето

Да кажем обаче, че няма да продаваме имота си, тогава новата входна врата е една инвестиция. Ако имате врата с добра изолация, можете да спестите около 10% от сметки за енергия. Обострих ли Ви вниманието? Сигурен съм, че спестяването на пари е в голям интерес за вас. Входните врати имат потенциал да издържат дълго време в случай, че се полага добра грижа към тях.

Външните врати направени от стомана, дърво или фибростъкло имат възможност за по-дълъг живот, ако има навес над тях. Но в случай, че премахнем навеса от това уравнение, тогава вратата може да издържи цели 30 години. Това е достатъчно време децата ви да порастнат, да завършат някой прилежен колеж и след 30 години, те да ви сменят входната врата! Така, че вие решевате има ли нужда от смяна или не.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *