Зодиакални знаци

Входните врати- как различните зодии ги избират?

Рано или късно входната врата трябва да бъде заменена, което е доста трудна задача. Представяме Ви малко по-различен хороскоп на зодиите и как те избират своята входна врата.

Зодия Овен – Той винаги държи да има най-актуалното, най-модерното, най-новото! Овена ще избере това, което е видял по телевизията, в някоя реклама, нашумял сериал, филм и т.н.

Зодия Телец – За Телеца предпочитана е сигурността, шумо и топлоизолацията. Той би се спрял на най-сигурната входна врата, гледайки модели с аларми, с по няколко заключващи системи, а външния вид, за него остава на последно място.

Зодия Козирог – Подобно на Телците, те много държат на сигурността, но при тях е водеща визията. Ако не им допадне модела и цвета, са готови да вземат врата по поръчка, без да правят компромис с външния ѝ вид.

Чукче за врата с формата на лъвска глава

Зодия Лъв – Лъва избира винаги нещо по-различно и отличаващо се, което не всеки може да има, те желаят да бъдат единствени и също биха направили врата по поръчка специално за тях.

 

Зодия Рак – Известно е, че са чувствителни, така е и при избора им на врата. Което предполага, че няколко пъти ще сменят модела и цвета, който желаят, но едно е сигурно – компромиса за тях не е решение за сметка на качеството и ще трябва да са уверени, че взимат най-добрата входна врата.

Зодия Дева – Те няма да се уморят да обходят всички възможни магазини, докато не решат какво да вземат. Никога не бързат, ще искат да научат повече за вратите, ще разгледат и обсъдят всеки един модел, ще изискат оферти от всеки един възможен шоурум и накрая ще изберат най-изгодната оферта.

Зодия Стрелец – Стрелецът винаги ще доведе още някого със себе си, за да има кой да го съветва, той не взима решения сам, а винаги се допитва. Характерно за зодията е, че винаги търсят одобрението на другарчето си, така че избора им е труден, защото е съобразен с всички мнения.

Зодия Скорпион – Скорпионите винаги всичко знаят и всичко могат, така че него не го интересува мнението на останалите, мрази излишните съвети, ще е проучил всичко предварително, ще разгледа и директно ще купи.

Зодия Водолей – Преди да помисли за закупуване на нещо ново, той винаги ще се опита да спести и да поправи старата си врата, но когато опре до покупка на входна врата, ще търси максимално изгодна оферта за него.

Зодия Близнаци – Близнаците държат вратата им да бъде изработена от най-качествените материали, но за тях цвета е водещ, ще направят компромис с всичко, освен с цвета.

Зодия Риби – Рибите изслушват внимателно цялата информация, след това ще проучат коментарите за фирмата, ще попитат всичките си познати какво мислят за избора им за входна врата и накрая няма да послушат никого и ще закупят това, което са решили те.

Зодия Везни – За Везните е много важно сравнението, така че ще искат да видят всичко. Входните врати ще бъдат обсъдени с положителните и отрицателните им характеристики, а когато се приберат ще направят таблици със своите заключения, като сравнят моделите и ще изберат този с най-много плюсове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *