врата

Нов живот за старите врати

Смяната на предназначението, повторното използване и рециклирането на стари врати е просто страхотна идея. Ако вече имате стара врата вкъщи и не знаете какво да правите с нея, не се притеснявайте. С малко въображение можете да превърнете старата врата в единствена по рода си нова мебел, която е полезна и красива.

Вратата представлява нещо повече от обикновена бариера между външния свят и уюта, и топлината на вашия дом. Вратата е събрала вътре всички спомени от онези, които са преминали прага ви. Тя е видяла всичко и трябва да представлява нещо специално за вас. Така, когато дойде времето за промяна, не я изхвърляйте. Използвайте рециклирането, както винаги казваме. Преобразете всяка отделна врата в красива част от миналото и я превърнете в нов елемент с нова цел в живота ви.

Стъклена покрита масичка за кафе, портманто, място за съхранение на бижута или нова рамка на огледалото.

Изберете дързък цвят като тюркоазено и я направете акцента във вашия дом. Или се придържайте към изчистения и семпъл дизайн, който може да се съчетае идеално с всеки интериор. Добавете огледало на рамката и ще получите перфектния античен ъгъл за вашия будоар.

Стара Врата

Друга страхотна идея да използвате старата врата

Можете да добавите нюанс на блясък и винтидж обстановка към спалнята, като използвате старата врата като табла на леглото. Но най-доброто място за старинни врати е във вашия дизайн на задния двор. Тя ще се впише идеално сред вашите зелени и пълзящи цветя и ще трансформира вашата малка градинка във вълшебно място. Боядисайте я в червено или жълто за свежест или просто почистете дървото много добре и го използвайте по този начин, в оригиналния му суров вид.

Насърчаваме ви да бъдете креативни и да мислите два пъти, преди да направите нещо. Всичко може да бъде използвано повторно и трансформирано. Рециклирайки старите врати, така показвате, че мислете за екологията и за бъдещето на нашата планета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *