Интериорни врати от Дорман София

Интериорни врати – стил и характер

Интериорните врати, двойни и стандартни, са един от най-обикновените и ефективни начини да оставите стилен отпечатък върху интериорния дизайн на дома си. Реновации, нови постройки, антични или модерни, независимо от това какъв е проектът или вкуса Ви, дори вратите Ви да са стандартни, това не означава,че трябва дизайнът на Вашия дом да е стандартен. Днес изборът на интериорни врати е невероятно средство да се подчертае индивидуалният стил на къщата или апартаментът на стопаните, това е един толкова важен въпрос, също както красотата и функционалността.

Двойни интериорни врати – портал към нови възможности

Когато в дома Ви има простор и място за запълване, когато искате да добавите повече стил и изтънченост, ние предлагаме именно елегантните портални врати, които биха били едно отлично допълнение към Вашата спалня, хол, а дори и офис. Освен това, двойните интериорни врати са идеален начин да внушите красота и да създадете впечатлението, че имате по-голям и обширен дом. Като допълнение на това, двойните врати могат да допринесат за екстравагантността на жилището Ви, да създадат илюзията на ‘’отварящи’’ се стени между различните помещения, което спомага за допълнителното пространство и навлизаща светлина в дома. От богатия избор на фризовани врати, с фини детайли и модерен характер, които поставят рамките на всяка стая, до стъклените интериорни, чиито нежни и уникални орнаменти внасят лъч светлина във Вашия дом, има изобилие от избор и идеи за дизайна Ви.
Изборът на дръжки е също много важен и значим за завършека на интериора във всяка една стая. В зависимост от това дали искате да придадете по-минималистичен или класически стил на вратата си, дръжките ‘’цял шилд’’ и ‘’розетка’’ перфектно допринасят за това. Улавящи погледа с детайлните си елементи, всяка извивка и акцент по дръжките ще Ви впечатлят и оставят напълно зашеметени. Голямото разнообразие на модели и съчетания между изработка, цветове и материали ще направи Вашето жилище истински дом!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *