Блиндирана врата

Гаранция за вратите и какво включва тя?

Често купуваме нещо за дома си и пропускаме да попитаме има ли гаранция, какъв е срока ѝ и какво покрива тя. И в доста от случаите продавач-консултантите в някои фирми пропускат или дори умишлено не Ви обясняват. Чак, когато възникне някакъв проблем с покупката Ви, се сещате да потърсите отново продавача и правата си. Именно затова не забравяйте да попитате за тази важна подробност, няма да Ви отнеме много време, но Ви гарантираме, че ако имате някакъв проблем на по-късен етап с продукта, поне ще имате информация какво да очаквате.

Какво може да очаквате закупувайки врата от нас:

  1. При сключване на сделката, обяснение за срока на гаранцията и начина на правилна експлоатация на вратите.
  2. Какво включва гаранцията.
  3. Необходимите Ви документи за подаване на рекламация.
  4. Срока на удовлетворяване на подадената от Вас рекламация.

Сега нека малко по-подробно обясним и тук всички тези точки по-горе. Гаранцията е в рамките на 2 години от закупуване на продукта, като тя включва покритието и съставните й части, тоест ако Вие имате проблем с пантите, дръжките, патрона или ключовете можете да подадете вашата рекламация към нас. Гаранцията е пълна и Вие може да сте напълно спокойни, че при възникване на проблем, ние ще Ви обърнем внимание.

Условията за подаване на рекламация не са трудно изпълними, просто трябва да пазите всички издадени документи и касови бележки от продавача. Другото, което би било от полза е да направите няколко снимки на проблема с вратата, в случай, че той е видим и може да бъде заснет (драскотини, следи от удар, липсващ елемент и т.н.).

врата

Важно е да знаете обаче и срока за удовлетворяване на рекламация, а именно той е в рамките на 30 работни дни.

През това време Вие единствено може да изчакате решението на съответната фирма и не е желателно да отстранявате проблема сами, колкото и неприятно да е.

Трябва да знаете своите права, но без да пропускате или прескачате сроковете и изискванията към Вас, защото само по този начин ще получите необходимото съдействие.

Вие сами носите отговорност за всяко нещо, което закупувате и съответно за неговите документи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *