Модерен дом със стъклени врати

Модерен дом със стъклени врати

Все по–нашумяла мода е да обзаведем домa си различно.

Една от основните тенденции във вътрешното обзавеждане за 2018г. е да сме индивидуални, да търсим контраст. Мебели, настилки, мазилки, прозорци, интериорни врати, всичко това си комуникира в цветови крайности и всъщност това е чарът на модерния дом.

Край на традиционните догми

Домът не е само крепост, той е и нашето вътрешно аз. Моделите са подходящи освен за домове, така и за офиси, обществени сгради и заведения.
Изработени са от закалено стъкло. То е съобразено с резки промени в атмосферните условия и температурни амплитуди.

Също така е създадено по технология, която гарантира, че при евентуално счупване, ще се строши на малки парченца, без остри ръбове. Именно това го прави подходящо дори за детски стаи. А моделите могат да са изцяло по размер на клиента, както и принтът да е конкретен и посочен от него, също така може да бъде едностранен и двустранен.

Сега си представете, че детската стая на малкото хлапе е със врата, която е с принт на любимия му анимационен герой. Няма ли това наистина да изненада малчугана и той да се чувства в свои води?

Ето няколко предложения за кухня, хол, всекидневна, баня и гардеробна, които могат да са от една или две стъкла – тип портални, могат да са с различни видове каси, като цвят и модел и изобщо могат да променят домa до неузнаваемост.

Тоалетната – тази малка, но така важна част от домa ни. Там сме сами и е може би първото място след сън и последното преди лягане. Идеален модел ще е за там Matt G 11 – бял мат. Този модел е универсален модел и за обществени съвременни сгради.

Обковът е заключващ и удобен

Ако решите целият Ви дом да е със стъклени врати, за банята може да се спрете на модел, който да се съчетае с теракота в помещението. Модел Print G 13-9 с принт – бамбук е едно стилно решение При този модел Вие решавате принтът дали да е двустранен или едностранен.

Страхотно се съчетава с бани в същите нюанси, но като съвет от нас, ако се спрете на бял мат за тоалетна изберете принта в банята да е едностранен – отвътре, за да може от коридора изгледа на стъклените крила да е еднакъв.

Хубавата новина е, че стъклените крила могат да се изработят и в плъзгащ вариант. Това е едно страхотно решение за гардеробни шкафчета за обувки в коридорни пространства и мокри помещения.
За спалнята Ви предлагаме отново да съобразите декора на мебелите и мазилките с принта на вратата. Съчетания много и всички уникални и красиви…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *