Блиндирана входна врата модел 616-C от Врати Златев

Дай ми малко време и аз ще ти дам 5 причини да смениш още днес старата си блиндирана входна врата

С толкова много въпроси, с които трябва да се занимавате в ежедневието, човек изобщо изключва, да мисли е да се тревожите за сигурността на дома си. Като тази сигурност не включва само заплахата от неканени гости.

Ето топ 5 причини да се сдобиете с нова блиндирана входна врата:

1. Първата причина за подмяна на старата блиндирана входна врата, е че заключващата система е стара, а моделите врати продавани и предлагани в днешно време притежават по-защитени и трудни за разбиване брави и заключващи системи. Някои производители предлагат алармени системи, които са вградени във вратата.

2. Друга важна причина е, че врата монтирана преди години най-вероятно не изолира жилището ви така както се очаква и температурата доста се влияе от климатичните условия. С течение на времето особено, ако вратата ви е изработена от дървен материал се наблюдава измятане и съответно пролуките между крилото и касата се увеличават. Друго неприятно нещо е когато в зимния сезон вратите се „надуват”. По тази логика, функционалността на отключването и заключването се затруднява.

3. Старите врати произведени от дървесни частици трябва периодично да се защитават от вредители. А това се пропуска от повечето хора. Новите входни врати са в повечето случаи изцяло метални или с МДФ покритие което не позволява нападение от злонамерени хора.

4. Не малка причина е лошия външен вид на старата ви врата. Най-вероятно ви е омръзнало да гледате години наред една и съща врата. Колкото и да се опитвате да я обновявате с различен цвят или обков вие си знаете, че това е старата ви врата. Още по-неприятно, е ако всички съседи наоколо са с нови и красиви врати, а само вашата стои като паметник от минала епоха.

5. И накрая, влезте в роля и си помислете, че сте ремонтирали или обновили целия си дом. Но пропускате един основен детайл. Именно входа на жилището е това, което е на преден план и се забелязва при посещение. Честно казано при основен ремонт е редно да се започнем именно с подмяна на входната врата. Освен това една прецизна и качествена нова входна врата повишава цената на жилището и това ни кара да го желаем още повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *