Блиндирана врата с пасивна дръжка тип пура

5 начина да освежите входната си врата

Без значение, дали сте фенове на модерния дизайн при вратите или сте склонни да се придържате към по-традиционния им стил, няма нищо по-хубаво от една красива входна врата, която с излъчването си Ви приветства с: „Добре дошли у дома!“. Тази статия цели, да Ви запознае с основните неща, свързани с освежаването на входната Ви врата. Очакваме те да Ви вдъхновят, за да започнете едно ново начало и да се осмелите да направите отдавна жадуваната промяна.

Преди това ще Ви поставим няколко въпроса, които да Ви насочат в правилната посока на размисъл:

  • Има ли цветове които Ви вдъхновяват?
  • Каква е цялостното впечатление, което искате да постигнете: весело, елегантно, строго или очарователно?
  • Искате ли Вашата врата да съответства стилово на антрето или коридора Ви?
  • Желаете ли допълнителни аксесоари?

Сменете входната врата с такава с различен цвят

Ние сме тук, за да помогнем в избора на идеалния цвят за Вас. Смятаме, че актуалната тенденция сочи към модерни естествените цветове като: Златен дъб, Бял, Антик и т.н. След като имате идея, вземете няколко мостри на цветове и ги наложете на старата вратата. Вижте цвета на дневна светлина и как се променя тона ѝ, защото видимо винаги има някаква разлика.

Сложете декорации близо до Вашата входна врата

Сега, когато цветът на боята е определен, бъдете смели и сложете растения около входната врата. Определено, по този начин ще създадете собствено излъчване, което автоматично ще се предаде и на гостите Ви. Ако искате по-закачлив вид, добавете декорация, която да освежи външния вид на входната врата. Различни типове звънци, постелки, дори и лампички, биха превърнали входа Ви в уникален.

Време е да се насочите към по-модерен стил врата

Модерните входни врати могат да бъдат елегантни и изчистени, но те със сигурност не са скучни. Предлагат се разнообразни модели с различни панели. Добър избор са блиндираните врати, които са боядисани прахово и са изключително устойчиви и стилни. Тяхната визия привлича със своята масивност и стабилност. Една нова врата винаги носи голяма промяна за дома, а целта е точно тази.

Не забравяйте за табелката на външната си врата

Вече можете да се възползвате от услугата за поръчка на всякакви табелки, по индивидуален проект, размер, цвят, материал и стил. Също така, помислете къде да я поставите. Разположението на номера е важно, той се поставя на видно място – отгоре или отстрани. Можете да изискате и направата на надпис с послание или гравирани имената на семейството.

Вземете си чукче за врата

Чукчето на водната врата добавя малко ретро очарование. Нищо не описва характера на дома, по-добре от дизайна на външната врата. Това е видно от гледна точка на първите впечатления. Монтираното чукче, би се превърнало във фокусна точка и интересно допълнение. Почти всяка култура в света носи своите традиции и културни особености, а днешните възможности са по-широки и по-изразителни от всякога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *