Интериорна врата с две крила в бял цвят

Предназначение на порталната интериорна врата

Избирайки интериорна врата, тип портална, Вие ще придадете простор и елегантност на помещението. Порталните врати за вътрешно ползване, най-вече, са предпочитани за гостна или дневна стая, като съответно трябва да се съобразите с цялостния дизайн. Разбира се, разнообразието от модели и цветове ще Ви помогнат при избора, с богатата си палитра. Развихрете се, избирайки гладки, класически, фрезовани или пък по-разчупени модели.

Видове портални интериорни врати

Плъзгаща врата свързваща кухня с всекидневна

Дизайнерите обикновено препоръчват интериорна врата със стъкла, за да влиза повече светлина в помещението. За уютна обстановка изберете дървен материал за пода си, защото съчетан цветово с порталната врата, той ще допринесе за още стил в помещението, за която гостите Ви само могат да мечтаят.

Крилата на вратите е възможно да имат и плъзгащ вариант на отваряне, като стандартно са от две движещи се части. За по-просторни стаи, изборът на портална врата е най-добрият. Отваряйки я, обединявате помещенията и визуално, те придобиват съвсем различно излъчване.

Размери на крилата при интериорните врати

Интериорните врати имат размери на крилата от – 60 см., 70 см., 80 см., 90 см. При необходимост могат да се изработят и по поръчка на клиента, като се съобразите каква височина, ширина и дебелина на зида има помещението. За по-голяма точност, наемете техническо лице, което ще Ви консултира на място.

Популярни цветове сред интериорните врати

Като повечето интериорни врати, порталните също имат избор от цветове. За да следвате модните тенденции, заложете на Венге или Сибирска Лиственица. Венгето ще открои вратата и тя ще добие силата на акцент в помещението. Ако пък се спрете на Сибирската Лиственица, вратата Ви ще допълва решенията в интериорния дизайн. Изберете и подходящи дръжки, такива които ще са Ви удобни за захващане. Те могат да бъдат най-различни – квадратни, правоъгълни, заоблени или пък с принт на самата дръжка, в същият цвят като на вратата. Определете, дали искате брава с PVC език за безшумно заключване или друга.

Разгледайте огромното разнообразие от модели, цветове и предложения! Изберете врата, която е практична, модерна или пък допълваща интериора Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *