Предназначение на порталната интериорна врата

Избирайки интериорна врата, тип портална, вие ще придадете просторност и елегантност на помещението.

Порталните интериорни врати обикновено са предпочитани за гостна или дневна стая, като съответно трябва да се съобразите с цялостния дизайн.

Разбира се, разнообразието от модели и цветове ще Ви помогнат при избора, с богатата си палитра. Развихрете се, избирайки гладки, класически, фрезовани или пък по-разчупени модели.

Видове портални интериорни врати

Дизайнерите обикновено препоръчват интериорна врата със стъкла, за да влиза повече светлина в помещението. За уютна обстановка изберете дървен материал за подовата настилка, тъй като съчетана цветово с порталната врата, ще придаде класа на помещението, за която гостите Ви само могат да мечтаят.

Крилата на вратите могат да бъдат и плъзгащи, като стандартно са с две отваряеми части. За по-просторни стаи, изборът на портална врата е най-добрият. Отваряйки я, обединявате помещенията и визуално те се променят. Интериорните врати могат да бъдат с размер на крилата 60см, 70см, 80см, 90см. При необходимост могат да се изработят и по поръчка на клиента – като се съобразите каква височина, ширина и дебелина на зида има помещението. За по-голяма точност, намерете техническо лице, което ще ви консултира на място.

Като повечето интериорни врати, порталните също могат да бъдат в различни цветове. За да сте в крак с модните тенденции, изберете ВЕНГЕ или СИБИРСКА ЛИСВЕНИЦА. Венгето ще открои вратата и тя ще се яви акцент в помещението. Ако пък се спрете на сибирската лиственица, вратата Ви ще допълва решенията в интериорния дизайн. Изберете и подходящи дръжки, такива които ще са Ви удобни за захващане. Те могат да бъдат най-различни – квадратни, правоъгълни, заоблени или пък с принт на самата дръжка, в същият цвят като на вратата. Определете дали искате брава с PVC език за безшумно заключване или друга.

Разгледайте огромното разнообразие от модели, цветове и предложения. Изберете врата, която е практична, модерна или пък допълваща интериора Ви.

Вашият коментар