Бяла двойна плътна врата в стая с тъмни стени

Портални интериорни врати

Колко е хубаво да имаш стилна и представителна портална врата. Подобни врати биха могли да се разграничат на вътрешни и външни, наричани още двукрили. С използването им се постига простор в помещението, повече светлина и уют.

Какво всъщност можем да кажем за този вид интериорни врати?

Такива модели иамт съдържание от две крила, които имат обща каса. Монтажът се извършва, когато отворът е повече от 120см. Сами можете да изберете дали крилата да бъдат еднотипни, но пък имате възможност и едното да е плътно, а другото в по-модерен вариант, със стъкло. Можете да подходите различно и да се докоснете до продукт с две крила, едното от които да е по-широко от другото.

Стигне ли се до тази повратна точка, а именно поставянето, едното крило би могло да е фиксирано, като се отваря при необходимост от няколко места. Друг вариант е и двете крила да са подвижни и да имат функцията да се достъпват всеки път.

В традиционните панелни апартаменти този тип врати биват рядко смесвани с вътрешния интериор, поради малкото пространство, но ако все пак имате подобна идея, ще е необходим по-сериозен ремонт, за да се осигури подходящия отвор.

Ако не сте завършили етапите на проектиране на жилището, имате възможност да премислите подобна идея за такъв модел врата за помещения, често използвани като хол или всекидневна. По този начин със сигурност ще покачите светлината и по-лесно бихте могли в бъдеще да пренасяте мебели или по-големи уреди и предмети.

Порталните врати се произвеждат от материалите, с които са произведени всички интериорни врати – стъкло, дърво, MDF, HDF, ПДЧ и др. Покритията на вратите също са еднакви. Така ще можете да купите врати с еднакво покритие за цялото жилище. По този начин ще запазите стила в различните помещения.

Всеки един от нас има своя идея какъв да е стила на дома, какво да е обзавеждането и подредбата на мебелите. Внимателното запознаване с офертите за интериорни врати ще ви даде възможността да подберете правилно вътрешните врати и да придадете завършен вид на жилището. Ако предпочетете портална врата, експертите са на мнение да се спрете на модел с еднакви крила, като в другите помещения да сложите обикновени еднакви интериорни врати. Ако сте от столицата, напишете в някоя търсачка: врати София, за да намерите най-добрите предложения. Ако сте в друг град, също ще откриете доста добри предложения.

Постарайте се цвета на всички врати да е еднакъв, същото се отнася за касите. Определено ще се сдобиете с един уютен, красив и стилен дом, в който ще си живеете с удоволствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *