Метална врата серия Уют, модел 539

Каква блиндирана врата?

Повярвайте, изборът на блиндирана врата никак не е лесен. В търговската мрежа в момента се предлага огромно количество модели, изработени от всякакви материали. Логично е всеки да има визия, за това как ще подреди дома си и как ще съчетае основните му компоненти. Нужно и да има и идея каква врата иска и от какъв материал трябва да бъде изработена тя.

Насоки при покупка според цената

Ако искате да се насочите към вратата, която е с най-ниска цена, то това ще трябва да е ламинираната. В момента в търговската мрежа този модел е най-евтин.

Вратите с фурнир са по-качествени от ламинираните и с малко по-висока цена, която допълнително зависи от цвета, лака и байца. Най-доброто съотношение между цена и качество, предлагат новите блиндирани врати, които наред с това, че са здрави, изглеждат и много добре.

Най-скъпо биха Ви стрували вратите от дървен масивен материал. По-високата цена се обуславя от цената на дървесината. Дърворезбата оскъпява допълнително модела. Разбира се, не гледайте само цената, а се запознайте с някои основни фактори.

Фактори, обуславящи изборът на входна врата

Когато избирате своя модел врата, бъдете внимателни за няколко решаващи фактора – сигурност, издръжливост, топло и шумоизолация, цвят на вратата. Външните врати могат да бъдат разделени на следните видове: метални, блиндирани, алуминиеви, PVC, дървени, както и изработени от фибростъкло. Стъклените врати имат славата на добри топло и шумоизолатори, но за сметка на това не са много здрави и затова няма как да ги предпочетете.

Блиндираната врата е отлично решение

Блиндираните врати са най-надеждни, защото са непробиваеми. Ако имат и качествена заключваща система, са още по-сигурни. Тези врати събират в себе си всички положителни качества, които трябва да притежава една съвременна надеждна входна врата. Ще спечелите от добрата шумо и топлоизолация, чудесният външен вид, закалената каса и крило, изработени от стомана.

Блиндираните врати са по-различна цени, зависеща от заключващата система, вложените материали при производството им и лицевата обработка на крилото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *