Интериорни врати

Иновации в системите за заключване при интериорните и входните врати

В последните години огромният технологичен напредък си личи и при изработката на интериорни и входни врати.

Ето някои от иновативните решения, които започват да набират скорост на пазара:

  • Отключване на вратите с пръст

Това е едно от най-добрите постижения на технологиите. Чрез идентифицирането на пръста, интериорната врата или входната автоматично се отключва.

  • Отключване, чрез мобилен телефон

Този вид ключалки позволяват отключване на интериорните врати с  Bluetooth  на  мобилния телефон. Още едно предимство е, че те  изпращат и  сигнали с информация, когато  сме далеч от дома. И не на последно място – притежават център за обаждания, ако се заключим.

  • Иновативни ключалки с Wi- Fi

Може би, това е най–удобната заключваща се система, която позволява на своите собственици да отворят вратата, чрез използването на Wi- Fi  или  Bluetooth.  Въпреки това, на вид не изглежда по-различна от обикновена ключалка. Това е добре, защото така няма да събира чужди погледи и да блазни любопитството им. Освен всички тези екстри, този вид ключалка предлага и още едно предимство – допълнителни ключове за гости, които функционират за определен  диапазон от време, като обикновено той трае в рамките на едно денонощие. По този начин няма да се притесняваме да дадем ключ на приятел, тъй като можем да контролираме заключването посредством дистанционно.

  • Отключване с карта

Самото име ни подсказва начина на  отключване. Вратата се отваря със специален код, който  е разположен на самата брава и се набира от там.  Освен, че спестява дискомфорта от  носенето на ключове, отварянето с карта предполага, че  стандартната ключалка  я няма. Това е предимство, защото  така се предотвратява влизането  с взлом, чрез  разбиване  на  ключалката. Този тип брави най-често се използват  в  обществени сгради  и  такива, които имат нужда от висока степен  на сигурност. Освен за сгради, брави с карти се използват и при автомобилите.

Обмислете предимствата на всеки един тип отключване на врати и потърсете най-подходящия вариант за Вас и Вашата сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *