Входна врата с ковано желязо и стъкло

Есенна украса за вашата входна врата

Пренесете топлината на падащите есенни листа върху своята входна врата. С тези красиви и лесни идеи за декориране ще поздравите гостите, преди да влязат във Вашия дом. Есента е чудесно време от годината, въздухът става свеж, а цветовете са топли и разнообразни. Празнувайте празничния стил с уют, стил и привлекателен декор за семейство и приятели.

В тази статия ще предложим гъвкави идеи за декор на входната врата, които може да приложите и за Вашия дом.

  1. Украса с тиква върху входната врата

Декорация с количка пълна с тиквиСпокойно може да сложите различни по големина и цвят тикви в ъгъла пред стълбището. На по-голяма тиква може да гравирате името на улицата или номера, на който живеете.

Друг интерес вариант е да издълбаете няколко по-големи тикви, а след това да посеете цветя в различни цветове. Така, без почти  никакви пари, се сдобивате с тематични саксии пред входната врата.

Вземете стара дървена количка, напълнете я със сухи цветя или листа, а малките тикви може да надпишете с различни надписи, от рода на „Добре дошли“.

Ако в дома Ви има стара стълба, която вече не Ви е необходима, може да я боядисате в светъл или ярък цвят, а върху стъпалата да поставите етажерки. Наредете отгоре малки саксийки. Ако умеете да рисувате може да поставите отново плочка с надпис ”WELCOME”.

  1. Украса с непотребни предмети

Всеки в дома си има предмети, които са ненужни и непотребни, но все още пълнят мазето ни. Става въпрос за всички пробити лейки, кофи, бъчви. Те Венец от есенни листа могат да послужат за една чудесна есенна декорация в градината или пред вратата ни, като ги освежим и посадим в тях типични есенни цветя или билки.

Старата кошница също би могла да влезе в същата употреба, а защо вместо с цветя, да не я напълним с червени, зелени и жълти ябълки или царевица?!

  1. Традиционен венец на входната врата

Разбира се, не на последно място, поставяме венеца. Красиви цветове на есенни цветя, преплетени с цветовете на билки, биха променили иначе скучната ни врата до неузнаваемост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *