Модерна кухня в бяло, сиво и дървесно с трапезария

Предимства на вратите с ламинатно покритие

Говорейки за перфектните врати за Вашия дом, можем да кажем само едно – изборът е огромен! Авангардните дизайнерски форми, допълнителна издръжливост на покритието, огромният избор на цветове, понякога се оказват объркващи. Покриващите материали на вратите, биват няколко вида и тук също ще се окажете пред дилема – кое е по-доброто и качествено покритие? Днес ще изтъкнем предимствата на вратите, имащи ламинатно покритие.

Ламинираните вътрешни врати – издръжливи, съвременни, достъпни

Интериорна врата Парагон Глас от серия Граде в цвят Орех Рибейра

Ламинираните врати са новата тенденция в дизайна на вратите и е лесно да се разбере, защо те са най-търсени, когато имат толкова много предимства. Ето, основните моменти, на които ще наблегнем:

  1. Външен вид – всяка ламинатна врата има ефект „дървесна шарка”, съвместима с мебелите във Вашия дом. Това я прави да изглежда много стилна и елегантна.
  2. Ламинатните врати имат много издръжливо покритие, което им придава чудесен и стабилен завършек. Няма опасност от обелване, което понякога се случва с вратите, които имат PVC покритие. Няма да се тревожите, че покритието може да се надуе, както при вратите, притежаващи облицовки от естествен фурнир. Изнесената информация дотук, сочи, че ламинатните врати са чудесен и практичен избор.
  3. Предварително готови – ако се спрете на врати с естествен фурнир, задължително преди монтаж, ще трябва да ги „дообработите”. Огромното предимство на тези врати, обаче е, че те са предварително завършени, не се налага да ги обработвате с боя или пък с някакъв лак, може директно да преминете към монтаж. Това спестява и доста допълнителни разходи.
  4. Съвременни цветове – тези врати привличат отдалеч със съвременни и красиви цветове, които ще се съчетаят перфектно със съществуващата цветна схема на дома Ви. На пазара цари огромно разнообразие от нюанси и няма как да не се спрете на подходящия!
  5. Конкуретни цени – Не на последно място поставяме и цената. Те са наистина една достъпна опция, в сравнение с еквиваленти на други врати, но различни по структура.
  6. Усещане за лукс – вратите с ламинатно покритие създават усещане за уют, лукс и стил във Вашия дом.

Заключението е, че ако при Вас се задава ремонт и трябва да подмените вратите си, не пропускайте да посетите магазините, в които ще Ви предложат най-добрите ламинатни врати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *