Стъклена интериорна врата с орхидеи

Красиви стъклени врати

Тепърва стъклените интериорни врати ще стават все по-популярни в дизайна и обзавеждането на жилищата. Различните дизайни, с които се предлагат, печелят все повече поддръжници.

Къде се използват тези вътрешни врати

Частни домове

Често вратите със стъкла се монтират предимно за пристройки, веранди и барбекюта. При монтажа им вътре в домовете, има начини за монтаж с каса или монтаж направо в зида, като се захващат със специални панти и дюбели директно в стената. Това придава един изключителен стил, но предполага и допълнителна работа по обръщането на зида.

Ако пък искате жилището да стане по уютно, изберете дървена каса в подходящ цвят. Стъклото подлежи на обработка, така че тук е момента да включите въображението си. Видовете стъклени врати са безбройни – принт, мат, нетъкан текстил, вграден в стъклото, дори и полускъпоценни камъни. Всичко зависи предимно от фантазията Ви и докъде, бихте стигнали в нестандартната визия.

Ако се стремите да спестите място, можете да изберете плъзгаща врата с прозрачно стъкло. Този вариант няма да претовари интериора на Вашето жилище, а пространството в него ще се разшири.

Помислете за вариант да оборудвате на банята си, точно с подобна врата. С радост ще установите колко удачен избор, би била, защото е много практична. Страха, че може покритието ѝ да се повреди или крилото да се издуе, отпада. Материалът е закален и неговото счупване е доста трудно. Дори, да се случи, то ще е максимално безопасно за околните, защото парчетата нямат остри ръбове.

Именно заради качествата на използваните стъкла, можете да си позволите поставяне на врата със стъкло, дори и в стаята на детето си. Ще получите продукт с невероятен принт, а помещението ще стане още по шарена и забавна.

Офис сгради

Стъклените врати са избирани за бизнес помещения. Поддръжката е лесна и не изисква прекалено много време или скъпи препарати. Така помещенията се осветяват достатъчно от дневна светлина. Ако прозрачното стъкло не е по вкуса Ви, то може да изберете матов вариант, за да се запази неприкосновеността на пространство. Друг плюс е, че има варианти и за гравиране, които са перфектни за лого или име поставено директно върху крилото на вратата.

Стъклените врати са един свят пълен с големи и разнообразни възможности, стига да им доверите и да се възползвате от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *