Красиви стъклени врати

Тепърва стъклените интериорни врати ще стават все по-популярни в дизайна и обзавеждането на жилищата. Различните дизайни, с които се предлагат, печелят все повече поддръжници. Към момента стъклените врати се използват предимно за пристройки, веранди и барбекюта. При монтажа им като интериорни има възможност за монтаж с каса или монтаж направо в зида, като се захващат със специални панти и дюбели директно в стената.

Ако пък искате жилището да стане по уютно, изберете дървена каса в подходящ цвят . Стъклото подлежи на обработка, така че тук е момента да включите въображението си. Вариантите за стъклени врати са безбройни – принт, мат, нетъкан текстил, вграден в стъклото, дори и полускъпоценни камъни. Всичко зависи от това къде са границите на въображението ви.

Ако пък искате да спестите място, можете да изберете плъзгаща стъклена врата с прозрачно стъкло. Така няма да се претоварва интериора на вашето жилище.

Стъклените врати са изключително подходящи и за офиси. Поддръжката е лесна и не изисква прекалено много време или скъпи препарати. Така помещенията са достатъчно осветени. Ако прозрачното стъкло не е по вкуса ви, то може да изберете матов вариант , за да не се нарушава личното ви пространство.

Вашият коментар