Как да използваме старите интериорни врати за да внесем комфорт в дома?

В дома на всеки идва момент, в който е време да се сменят интериорните врати. Някои сменят вратите, защото техните вече са стари, а други – само защото на мода е нов модел или определен цвят, който ще промени целия интериор. Но какво да правим със старите врати, които вече не са ни нужни? Къде може да ги използваме в интериора и градината?

Идеи за повторна употреба на старите интериорни врати

  1. Никога няма място къде да си оставим вещите, обувките, инструментите в гаража, саксиите с цветя! Една винаги нужна и необходима за всяка къща вещ е секцията. „Колкото повече, толкова повече“, беше казал Мечо Пух, затова никога не е излишна още една секция, с възможност да се наредят всички вещи. Старите интериорни врати може да се превърнат в идеални такива, етажерки или шкафове, които да поберат всичко онова, което не трябва да се вижда.
  2. Масивни дървени паравани, които в древността са разделяли стаите в дворци и имения. Днес това може да се постигне със старите крила на вратите, като се постави както в хола, като отделна зона за четене или кафе, или в спалнята. След обработка на покритието, старата интериорна врата придобива уникален външен вид. Използването на различни бои и инструменти може да промени външния вид на вратите до неузнаваемост.
  3. Когато гаражът Ви е в хаос и не знаете кое къде е, много лесно може да организирате пространството и да подредите инструментите си. За целта може да използвате старите врати, като поставите винтове на тях, на които да закачите инструментите си. Може да направите сандък, в който да поставите обемистите предмети, които използвате рядко.

Това са само част от предложенията, за които да използваме старите интериорни врати. Винаги може да ги използваме в градината, като сандъчета за цветя и разсади.

Различните нужди в едно домакинство пораждат различни идеи за употребата на старите врати.

Вашият коментар