Интериорна врата Стандарт в цвят Златен дъб със стъкло

Интересни заключващи системи за врати

Когато стане въпрос за сигурно и надеждно заключване определено има огромен напредък и от технологична гледна точка.

Това са само малка част от новостите в заключващите системи  за входни и интериорни врати.

Отключване с пръст

Тази интелигентна ключалка се смята за една от най-добрите в света. Благодарение на приложението, което върви с ключалката, можете да отключите и да отворите вратата през телефона си. Тя също така използва Bluetooth за откриване, когато сте близо. Ако по някаква причина изгубите телефона си или изчерпите батерията, има и ключ, който можете да използвате. Ако имаше луксозни марки в индустрията за брави, това би било един от тях. Тя е една от малкото, които използват биометрична функция. Биометричната характеристика в конкретния случай е идентифицирането на пръста, което позволява на вратата да се отключи с пръст. Тази ключалка е една от най-надеждните на пазара.

Отключване, чрез смартфон

Тази ключалка има подобни характеристики като предната, в смисъл, че можете да я отключите с телефона и Bluetooth. Тя също така използва незабавни сигнали, за да ви предостави информация, докато сте далеч. И накрая,  разполага със собствен център за обаждания, в случай, че по някакъв начин се заключите. Луксозната част освен функционалността идва под формата на златни или сребърни покрития, което я прави много стилна.

Революционната ключалка, изпозваща Wi- Fi

Тази заключваща система използва най-новите технологии, позволяващи на собствениците да я отключат чрез Wi-Fi и Bluetooth. Интересното е, че не е толкова озадачаваща, а отвън изглежда най-вече като обикновена заключваща ключалка. Това е страхотно, ако не искате да бие на очи. В допълнение към това, в комплекта е включен ключ плюс възможността за ключове за гости! Това са ключове, които работят само за ограничен период от време, обикновено 24 часа. Можете да дадете тези ключове на приятел и не трябва да се притеснявате, че ще ги върне, тъй като те няма да работят след изминалото време. Тази заключваща система ви позволява да я контролирате с дистанционно управление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *