блиндирана врата

Как да изберем блиндирана врата?

 Погрижете се добре за Вашия дом като изберете блиндирана врата – сигурност, високо качество и по-дълъг живот. Труден е изборът за нова блиндирана врата, защото трябва да се съобразим с много неща и детайли като с цвета ѝ, дали той ще подхожда на стените, мебелите, пода и интериорните врати. Хубаво е да се спрем на цвят близък до този на вътрешните врати и различен от стените, за да има контраст. Има различни модели по цвят, материал и пълнеж.

Пълнеж

 Някои блиндирани врати са с полистирен, други с минерална вата, която е по-добрият вариант за пълнеж, заради шумо и топлоизолацията. Предимно моделите са с МДФ, но има и такива от ПДЧ. Ако се колебаете, определено МДФ е по-добрия вариант. Много различни модели се предлагат на пазара. Сега най-търсените са тези с облечена каса пак с МДФ в същия цвят. Моделите от серия Модерн и Елеганс са с точно такива. Различна дебелина на крилата както със седем така и с девет сантиметра. Всички модели са с по две заключващи системи – горна и долна, варианти и за резе, което е подходящо да се използва, когато вече сте се прибрали всички.

Блиндирана врата

 Всички модели могат да бъдат както с ляво така и с дясно отваряне. Също така, то може да бъде навън или навътре. Всичко е по избор и желание на клиента. Моделите от серия Але си имат праг към тях и няма да се наложи да си доизграждате такъв. Вече има блиндирани врати и с аларма – например тези от серия Елеганс, които ще ни предпазят от крадци и ще ни осигурят по-голямо спокойствие. Колкото по-дебело е крилото и пълнежа е по-добър, толкова по-добре ще изолира вратата дома ни. През лятото и зимата ще запазва температурата вътре, а по отношение на шума ние няма да чуваме външните звуци и същевременно няма да пречим на съседите си с нашите шумове. Не се колебайте изберете най-доброто за Вашия дом – блиндирана входна врата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *