Суеверия, относно посоките за отваряне на входната врата

Голяма част от живота ни прекарваме в мечтания дом. Неслучайно толкова много време отделяме при избора на врати, мебели и цветове. Традиционно в България жилищата са с една входна врата. Правилно избраната такава ще ни донесе удоволствие от цялостната завършеност и визия, с която да се гордеем.

Ролята на входната врата в изкуството Фън Шуй

Входната врата използваме най-често. Тя трябва да е съобразена с подходящия размер на помещението. В изкуството, наречено Фън Шуй, също заема важна роля. От нея зависят много неща, но най-важното е движението на положителната енергия и как това влияе на всички членове на семейството.

Вратата Ви винаги трябва да е чиста, с работещ звънец, украсена според повода или сезона и имаща свободно пространство около себе си.

За да определите в каква посока да потръгне животът Ви, трябва да определите посоката на отваряне на входната врата.

Посоки на отваряне на входната врата

  • ако тя се отваря на югоизток ще имате успех и стабилни финанси;
  • ако е на югозапад – любов и щастие в семейството.
  • посоката север вещае спокойствие и радост, но винаги ни трябва и веселие, за да има баланс, препоръчваме за късмет да си закачите и искрящ кристал.
  • североизток ще Ви донесе духовно израстване, спокойствие на душата и извисяване на мисълта.
  • ако входната врата се отваря на северозапад ще носи лидерство, израстване на работното място и уважение.
  • на изток – ще бъдете амбициозни, с ясно поставени цели, отстояващи позициите си, гонещи успеха.
  • на запад – ще Ви донесе романтика, творческа мисъл и щастие.

Входната врата трябва да е видимо по-голяма от интериорните врати, за да привличате възможно най-много позитивна енергия в дома си. Препоръчително е да имате изграден праг, за да задържате здравето в жилището и да отблъсквате лошата енергия. Не е желателно да имате обувки до вратата , защото те пречат на позитивната енергия да циркулира свободно. Препоръчваме и в близост до входната врата да поставите цвете в саксия, защото това ще Ви донесе много нови щастливи емоции.

Наслаждавайте се на избора на входна врата, но и не забравяйте, че излъчвайки позитивна енергия ще я привлечете към себе си!

Вашият коментар