Интериорни врати - два вида със стъкло и без стъкло

Стъклена интериорна врата

Живеем във време, в което технологиите и иновациите навлизат с  много бърза скорост. Според  търсенето и предлагането  все повече и повече производители и представители търсят  начин за създаване на уникални и неповторими продукти. Тук е време да споменем за уникалната и нестандартна възможност едно стъкло, след обработка и различни методи, да се превърне в произведение на изкуството и в една уникална стъклена интериорна врата.

Искате ли да създадете дом с повече светлина, красота и елегантност?

Изчистена входна врата в черен цвятТогава Вашето решение трябва да се спре на избор от стъклена интериорна врата. Тук имате богат избор от различни дизайни. Моделите варират в зависимост от Вашите предпочитания като се делят на:

  • Орнаментно стъкло – с гравюри по тях, които придават различни и красиви шарки, което позволява да се избере най-добрият вариант за Вас спрямо Вашето помещение и предпочитания. Характерните особености, при този модел, са че могат да се изберат интериорни стъклени врати с геометрични прозрачни шарки в по-голям или по-малък прозрачен отвор.
  • Стъкло тип „пясъкоструйка” наречен още “SAND”– техниката, която се прилага е тип „впръскване” на стъклената повърхност с фини песъчинки под налягане. Тук самата техника при покриване на стъклото позволява гъвкавост и множество възможности за проектиране на фигури по повърхността на стъклото.
  • Принт стъкло – Голямо разнообразие от пейзажи, цветя и фигури, които все едно оживяват пред Вас. Директният UV печат е технология, която позволява директно поставяне на изображението върху стъклото. Разнообразието от картини и пейзажи прави избора голям и уникален, тъй като всеки може да избере свое уникално изображение, което да бъде отпечатано върху стъклената врата, стига то да отговаря на изискванията за печат. Стъклото преминава през термична обработка и UV сушене, а принтът остава защитен от задната страна на плоската повърхност на вратата. По този начин практически изображението не подлежи на увреждане и надраскване.

Голямото разнообразие позволява индивидуален подбор на подходящ модел на интериорна стъклена врата спрямо желанията и изискванията на клиента, така че изборът е изцяло Ваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *