Най-популярните входни врати в кино индустрията

 Замисляли ли сте се колко от филмите, с които сме израснали и колко от любимите ни филми днес, имат за главен или поддържащ  участник Врата? Тук ще представим някои от най-популярните входни врати в киното.

 1.”Приятели”(1994-2004) – любим сериал на мнозина. Разказва историята на група приятели, споделящи си проблемите на необвързания човек в големия град и трудностите, пред които е изправен. Шестимата герои попадат често в необичайни и комични ситуации. В този сериал всичко е свързано с историята на героите: канапето, на което си пият кафето, масата за джаги и дори вратата.Няма човек, който е гледал сериала и да не може да разпознае входната врата от апартамента на Моника. Сама по себе си тя е много специфична със своя лилав цвят и орнаментите около шпионката.

1-1

 2.”Хобит” – неочаквано пътешествие (2012) първата част от трилогията базирана на романа от 1937 г. на Дж. Р. Р. Толкин- „Хобит”. Главният герой тръгва на дълго пътешествие изпълнено с много трудности, за да спаси кралството на джуджетата от смразяващото чудовище Смог. По време на пътя си той не само проявява изобретателност и смелост, но и се сдобива с пръстен, с ключово значение за съдбата на Средната земя.

Освен със смелостта на главния герой, първата част ни запознава с бита и начина на живот на тези мистични създания-хобитите. Едно от нещата, което прави огромно впечатление в дома им са материалите, от които е направена и…входната врата. Тя е масивна и кръгла. Ако забележите такива врати, няма съмнение -пред дома на хобит сте.

2

 3.”Стая 1408” (2007) – Филмът „1408“ е поредната интерпретация по великолепните и страховити истории на Стивън Кинг. В главната роля е специалист в сферата на паранормалните явления. Не след дълго, научил за такива аномалии в отдалечен хотел, той решава да отиде там, за да изследва мистериите в стая номер 1408. Скоро след като се настанява в тази стая,  той разбира за истинския смисъл на думата смразяващ ужас. Специалистът вече не се нуждае от нови доказателства, а от всичките си придобити умения през годините си умения, за да оцелее. В този тип филми всяко нещо е от значение… дори вратата. Всеки фен на ужасите би познал фаталната врата с огромна табела 1408 (1+4+0+8=13 – фаталното число).

3

Вашият коментар