Входно антре с червени стени

Монтаж на метална врата

Изборът на метална врата невинаги е толкова лесна задача. Необходимо е да се вземат в предвид редица фактори, които влияят върху изборa ѝ. На първо място са точните размери, по които клиентът трябва да се води. Когато не желаете да ползвате услугите на оторизирани лица за точно отчитане на размерите, може и сами да го направите. Как става това? Ширина, височина и дълбочина на стената ( ширина на зида ) са размерите, които са ви необходими. Липсата на съществуваща врата улеснява процеса на замерване за клиентите, но това се случва в по-редки случаи. Най-често смяната на входна врата е породена от захабяване или проблем в старата, което довежда до желаната подмяна. При наличие на съществуваща входна врата, за по-правилно измерване се взима разстоянието от средата на единия перваз до средата на другия перваз в ширина. Височината на строителния отвор се взима като се измери разстоянието от пода, отново до средата на перваза.

Голяма част от монтажните фирми предлагат опция за потребителите на техните услуги, като безплатно взимане на размери за монтаж на метални врати. Привилегия, от която може да се възползвате и която гарантира сходство в размерите между строителния отвор и металната врата.

image002Монтажът на  входните метални врати не е за подценяване, тъй като той е изключително важен за крайния ефект, който получават потребителите. При монтиране на такъв тип входни врати е необходимо  здраво захващане на вратата към стената. Това може да се извърши посредством заварки или анкериране ( по желание на клиента ). Използването на монтажна пяна е задължително условие при монтаж на врати и се извършва с цел запълване на останалата фуга между вратата и стената. Прецизността и точното изпълнение на всеки детайл по време на процеса на инсталиране на вратата са крайно необходими  за получаване на добре функционираща врата с гаранция за дълъг срок на експлоатация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *