Четири метални входни врати със стъкло и орнаменти в различни цветове

Металните врати преди и сега

Синьо, жълто, виолетово, червено, розово, зелено – който и цвят да изберете вашата врата, той е възможен с иновационните технологии  в света на металните врати. От дълго време в България всеприетото понятие за тези модели врати претърпя значителни промени. В близкото минало монтирането на металните врати е било далеч от сегашната представа за входна врата на къща, апартамент, офис и т.н. Откритите преградни пространства между различните  имоти са се отделяли едно от друго с такъв тип врати.

Най-широко приложение старите здрави метални врати са намирали като модели за гаражи, портали в началото на дворове, избени помещение, в производствени предприятия и въобще на места, където външният вид не е бил от толкова голямо значение. Практически, през последните години металните врати се наложиха масово сред населението. Не само външният вид (който никак не е за подценяване ), но и качествените им предимства не останаха незабелязани от потребителите.

image001     Със своята структура на крилото, изработена по начин, непозволяващ застрашаване на помещението, където е монтирана, здравина на металната каса и устойчивост на обкова (дръжки, панти, брава, патрон и др.) срещу различни нежелани действия от страна на нарушителите, металните врати излизат в челните позиции на класациите за най- продавани модели врати на пазара.

Естетическият им външен вид е изключително интересен и  разнообразен, поради голямото изобилие от облицовки при отделните модели. Актуални на пазара през последните месеци са вратите, покритието на които наподобява определена шарка, взаимствана от  естествен  дървесен вид.

Външният вид на крилото и касата може да бъде в изключително богато цветово разнообразие, като по желание на клиента може да се изработи и в определен дизайн, според различните предпочитания дори и на най- претенциозните. Предлаганите модели могат да бъдат и  прахово боядисани в различна цветова гама, което спомага за увеличаване възможностите при избор на метална врата от Негово Величество – клиентът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *