Бяла интериорна врата от Врати Експерт

Как да избереш правилната интериорна врата според стила ти

Как да подходим при правилния избор на интериорни врати за Вашия дом и защо реално не трябва да бъде труднен процес. Има много фактори, които имат значение, но когато ги отсеете, ще Ви е доста по-лесно.

Интериорните Ви врати са ключовия фактор във вътрешния интериор и потока на вашия дом.

Така че събрахме 5 прости стъпки за Вас, за да Ви помогнем в процеса.

Изберете стила на вратата.ова е стартовото стъпало при подбора на интериорни врати. Стилистичното решения ще определи усещането, което се придава на интериора на Вашия дом. Сложете си бележка или напомняне да обърнете специално внимание на мащаба на стаята. Избирането на по-шарена врата в тясно разпределено пространство би било претруфено несъобразие. Можете да избирате от врати в стил хамбар, плъзгаща врати, холандски врати, врати със стъклена рамка и врати с облицовка. Ключът е последователност, и така ще има поток към свързващите пространства.

Едни най-важни фактори при избора на стил:

  • За каква стая е тя?
  • Какъв стил е домът?
  • Колко разстояние има до таваните?
  • Материала чрез. който е изработена настилката?

Изберете страната, на която вратата да се отваря. Именно тази тънкост със съгурност ще определи къде ще се разположат пантите ви. Желаете ли да имате директен изглед към стаята или към другата стая. Обикновено, ако е спалня, вратата ще се отвори в стаята. Ако това е основно пространство като дневна, вратата ще отваря навътре. Помислете как обикновено влизате в тази стая и какво Ви се струва най-удобно за Вашите цели.

Изберете материала.Начина на изработка и елементите, от които се конструира вратата не само трябва да съответстват на естетиката на Вашия дом, но и може да бъдат като правилен път, между два избора в стила на вратата. В днешно време Ви се дава шанаса да избирате между масивно дърво, MDF, стъклени врати или кухи врати. Масивните врати са най-подходящи за спалните и баните, а стъклените за килери и изцяло остъклени стаи.

Поставете каса на интериорната си врата. Това, как рамкирате вратите, е важно. Ако вратата ви е по-богато украсена, по-простата каса ще направи вратата да се откроява. Ако е малко по-обикновен дизайн на вратата, тогава би била подходяща по-масивна каса.

Изберете перфектният цвят. Изберете цвят на вратата, синхронизиращ се с декор във всяка стая. Избирането на неутрален нюанс ще направи вашите интериорни врати да съответстват на стила на Вашия дом. Може да сте по-смели и да изберете цвят като тъмно синьо за красив дизайнер щрих!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *