Интериорни стъклени врати, а защо не?

Всеки един човек търси за своя дом функционалност и уют. Чрез стъклените врати може да осигурите една приятна и модерна обстановка, в която да се чувствате изключително комфортно и приятно. Стъклото има безброй много естетически качества и поради тази причина се използва както в екстериора, така и в интериора. Създава усещане за простор, лекота и елегантност.

черна стъклена вратаСтъклените врати са бъдещето в интериорния дизайн. Безопасността е на първо място при тях. Изработват се от закалено стъкло, което е четири пъти по-здраво от обикновеното и ги прави много надеждни и сигурни. Лекотата при отваряне и затваряне Ви дава комфорта, от който се нуждаете. Все повече проекти в интериорния и архитектурния дизайн се реализират с помощта на стъклото.

Голямото разнообразие от стъклени врати позволява те да се монтират както в частни жилища, така и в обществени сгради. С течение на времето тези врати стават все по-предпочитани – кой би могъл да устои на красотата на стъклото? Те могат да се изработят в различни размери и да бъдат от различни видове стъкло. По този начин всяка от тях придобива свой собствен облик. С гравюра, матиране или фолиране, вратата става напълно уникална. Най-често се използват стъкла с дебелина от 4мм до 12мм.

стъклена вратаЧрез тези врати дома Ви може да придобие стилна индивидуалност. В комплекта на стъклените врати се включват каса, брава и панти. От изключително значение е механизма, с който те са поставени. Тук също има голямо разнообразие. Напоследък все по-популярни стават плъзгащите врати и тези от тип „хармоника”. Съединените стъкла улесняват контакта между различните помещения (особено подходящи са за големи кантори).

Вашият коментар