Красива интериорна врата с цвете с плъзгащ механизъм

Интериорни стъклени врати, а защо не?

Всеки един човек търси за своя дом функционалност и уют. Чрез стъклените врати може да осигурите една приятна и модерна обстановка, в която да се чувствате изключително комфортно и приятно. Стъклото има безброй много естетически качества. Ето, защо това му позволява да се използва, както в екстериора, така и в интериора. Създава усещане за простор, лекота и елегантност.

Неоспорими качества на стъклените врати

Стъклените врати са бъдещето в интериорния дизайн. Безопасността е на първо място при тях. Изработват се от закалено стъкло, което е до 4 пъти по-здраво от класическото, което ги прави много надеждни и сигурни. Лекотата при отваряне и затваряне Ви доставя комфорт, от който всеки би се впечатлил. Все повече проекти в интериорния и архитектурния дизайн се реализират с помощта на стъклото.

черна стъклена врата

За къде се препоръчват стъклените врати

Голямото разнообразие от стъклени врати позволява те да се монтират както в частни жилища, така и в обществени сгради. С хода на годините, подобни врати стават все по-предпочитани – кой би могъл да устои на красотата на стъклото? Тяхната изработка може да е в различни размери и да бъдат от различни видове стъкло. По този начин всяка от тях придобива свой собствен облик. С гравюра, матиране или фолиране, вратата става напълно уникална. Най-често се използват стъкла с дебелина от 4 мм. до 12 мм.

стъклена вратаЧрез тези врати домът Ви може да добие истински стилна индивидуалност. В комплекта на стъклените врати се включват каса, брава и панти. От изключително значение е механизма, с който те са поставени. Тук също има голямо разнообразие. Напоследък все по-популярни стават плъзгащите врати и тези от тип „хармоника”. Съединените стъкла улесняват контакта между различните помещения, особено подходящи са за големи зали и офиси. На този етап голяма популярност имат и вратите от стъкло, в чиито крила се пресъздават картини. Те могат да са по проект зададен от клиента, така че да допълнят интериора, правейки го уникален.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *