Интериорните врати днес –  изработка и стил

Не всеки се замисля за това, че вида на вратата в  неговия дом всъщност е също толкова важна част от интериора, колкото и цвета и модела на мебелите, тапетите или латекса, паркета и дограмата. Дори много често човек започвайки ремонт, оставя като, че ли на заден план тази част от жилището си, а тя всъщност е от изключителна важност, както за цялостния завършек, така и за топло-изолационната роля, която има. Поставяйки нови интериорни врати при цялостния ремонт, човек прави едно пълно обновление на дома си.

 С напредването на технологиите и различните модни тенденции, напредва и стила в изработката на врати. Интериорните врати се произвеждат не само от добре познатите материали като ПДЧ и МДФ, а вече и от материал, който е от по-висок клас, а именно ХДФ. Това е материал от пресовани дървесни частици, които всъщност са компресирани при по-висока температура и по-голямо налягане, което прави самия материал както по-плътен, така и по-устойчив, разбира се. Освен вече поостарелите правоъгълни форми, вече можем да срещнем и най-различни овални форми, кръгове или квадрати.

Такъв е и модел врата 056, който има извити форми, които всеки човек с помощта на въображението си може да оприличи по различен начин. Също така, ако в миналото сме избирали между до болка познатите бял и дървесен цвят, сега вече можем да избираме от по-голяма гама от цветове, като  – череша, златен дъб, орех, светъл дъб, както и елегантното и много разпространено напоследък венге.

colors

Избирайки интериорни врати е добре да съобразите стила и цвета с вашата входна врата, за да можете да получите като краен резултат един напълно завършен вид за вашия уютен дом. Така посрещайки вашите приятели и роднини те винаги ще виждат вашата индивидуалност във вашия дом и вие винаги ще бъдете едно цяло с вашата крепост и ще се чувствате уютно през времето прекарано у дома.

Вашият коментар