Бяла интериорна врата със стъклени елементи

Завръщане на белите интериорни врати

Преди много години интериорните врати са се произвеждали в един основен цвят- бял, поради масово производство и малък пазарен избор. С две думи, голямо търсене с ниско предлагане. С времето предлагането в пазарната мрежа се разшири и изниква многообразие от модели и цветове, с което от своя страна клиентите забравиха белите и изчистени варианти, и се насочиха към по-цветните и  ексцентрични модели. Както всяко ново нещо и модата с цветните врати отшумява, завръщат се със пълна сила изчистени модели за  врата. С помощта на дизайнери и специализирани издания за домашно обзавеждане клиентите преоткриват белия цвят и намират баланса и комфорта в него. Когато започне търсенето на такъв цвят интериорна врата потребителят, че предлагането е твърде малко, тъй като пазара е залят с модели с дървесна декорация.

Видимо опростената бяла интериорна врата крие в себе си много капани, именно поради тази причина предлагането на бели врати е по-малко.

Като най-доволни от завръщането им са дизайнерите, този цвят врати позволяват свобода при интериорното обзавеждане. Белият цвят обединява цветове и стилове, като правят помещението по-просторно. Изчистената бяла врата предразполага към възможности да се акцентира в стаята, с богат избор от цветове и различни и ексцентрични мебели.

Произвеждат се врати в различни вариации на бяло, за да създадат интересни модели, които са неутрални, отклонението от белия цвят придава изтънченост и усещане за лукс, съчетава се много добре с елементи на интериора.

Белия цвят с оттенък на слонова кост е актуален и навлиза като тенденция в обзавеждането. Това се смята като голямо завръщане, тъй като преди години този цвят беше много модерен и всички купуваха “Слонова кост”.

Друг светъл вариант за врати е цвят перла или шампанско, като тези цветове внасят усещане за чистота.

Ако мебелите са в тъмните цветове, то изборът на бели интериорни врати придава контраст. Бялото има своето място в интериора и все по-често е предпочитан цвят за врати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *