Крило на блиндирана входна врата с пет шипа

Блиндираните врати днес

В днешно време не е необходимо да ограничавате въображението си, за да изберете входна блиндирана врата за дома си. Всеки цвят, на който се спрете – син, жълт, розов, виолетов и т.н, е приложим с новите технологии за врати днес. Вече променихме разбирането си за блиндираните врати напълно. Вярно е, че в миналото понятието за метална входна врата се свързваше с неприветлив външен вид и врата с малко приложение. Това коренно е променено в последно време. Най-масово металните врати са се използвали за гаражи, дворове, мазета, производствени цехове, места където външния вид на вратата не е от значение.

С какво привличат блиндираните врати

На практика днешните блиндирани врати са предпочитани за входни врати на апартаменти, офиси и всякакви помещения. Днес те съчетават в себе си отличен външен вид и качество, което е оценено от клиентите.

Здраво подсилени крило, каса и обков

Смело можем да заявим, че блиндираните врати в съвременното предлагане, са най-масово продавани в специализираните магазини, благодарение на уникалната структура на крилото, здравата метална каса и издръжливия си обков.

Облицовки, доближаващи се до истинското дърво

Днешният естетически вид на блиндираните врати е много любопитен и забавен. Съществува огромно разнообразие на облицовки и дизайни. Много търсени напоследък в търговската мрежа са моделите, чието покритие наподобява някаква шарка, имитираща определен вид дървесина.

Цветово разнообразие

Цветовете на блиндираните врати, които се предлагат на нашия пазар, са много разнообразни. Възможен е и варианта, да бъде изработен точно определен дизайн по желание на клиента. Така вкусът и на най-претенциозният купувач, ще бъде задоволен. Има интересни оферти за прахово боядисани врати в София в различни цветове, което допълнително увеличава възможността да бъде задоволено всяко изискване на клиента.

Заключване, с което сте в безопасност

Никой не желае, намирайки се вкъщи да се чувства в несигурност. Има случаи за влизане взлом, дори при спящи собственици. Това е силно обезпокоително и не търпи компромиси или отлагане. Заключването при блиндираните врати е подсилено с шипове от активен и пасивен характер. Допълнително се включва към защитата и резе, което се ползва при нужда, наред с него ще получите и две заключващи независими системи, които да гарантират сигурността Ви.

Всичко изнесено дотук, по-скоро би Ви провокирало да се замислите, в случай на подмяна на входната врата. Изберете тази, която най-много Ви харесва, но не забравяйте да попитате и за нейните качествени параметри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *